söndag 11 juli 2010

Vila, stillhet, njutning och nya insikter.


Så här vackra blommor mötte mig på väg till stranden

Fyra vilsamma njutningsfulla dagar med inre lyssnade.
Har nu tillbringat fyra mycket värdefulla dagar vid havet nästan bara med mig själv förutom idag då det kändes fint att umgås med min kära väninna Eva. Gudinna har gett mig så mycket fina och värdefulla insikter och idéer som jag inte hade kunnat få om jag inte gett mig själv denna tiden. Jag har knappt inte läst ens utan mest vilat, lyssnat och skrivit och suttit nere vid havet som är en utmärkt plats för det.Vacker visionsbok
Idag köpte jag en vacker bok som jag nu har börjat skriva mina nya insikter och visioner i.. samt även målat bilder till.. Det är min heliga bok för mitt nya liv .. en bok jag ska fortsätta att skriva i och måla i och jag vill uppmuntra alla er Gudinnor här att ge er tid att lyssna till er själva och er djupaste längtan några dagar och sedan skriva ner det som kommer till er och gärna måla det med. Då blir det mer tydligt och enklare att göra de rätta valen i livet sen.

.

Dröm stora drömmar
När vi vågar drömma stora drömmar och ha höga visioner då kan livet hjälpa oss att förverkliga dem... vi behöver inte nöja oss med mindre än det vi verkligen vill i livet.. Det är ju det som är meningen att vi ska ha och när vår längtan känns djupt i hela oss ända ner i tårna då är den ju rätt och vad kan livet annat göra än att se till att det vi vill kommer till oss .. när det ska.. i rätt tid.

Min kära väninna Eva som inspirerat mig mycket att skriva

En väninna gav den sista inspirationen
Jag trodde att jag hade lyssnat klart alldeles själv men efter samtalen med Eva idag så föll ytterligare saker på plats... vi drog även några vackra kort med budskap vi kunde ta till oss och vi lyssnade till varandras längtan och medverkade därmed till att föda fram det nya i vårt liv. Jag älskar att göra djupa meningsfulla saker med mina vänner och jag kände att stunden med Eva idag i det vackra Kleva där vi badade och renade oss från det vi vill släppa och bjöd in det nya... den var så värdefull och nu har jag fått det jag skulle denna gång på Öland och kan snart återvända till Mundekulla.

Skapa och Måla ditt Liv 20 - 24 juli
Det finns fortfarande plats kvar på denna kurs som börjar om en vecka. Då kommer vi att göra just detta.. lyssna inåt och sedan skriva ner och måla samt även dela våra tankar... Det kan ge så mycket att få ägna några dagar helt till detta så har du möjlighet vill jag varmt välkomna dej.


Vill du hjälpa till på Skapa och MålaVi kan ev behöva någon som hjälper till lite med att diska, duka av m.m. samt ev fixar frukost och därmed kan medverka till ett lägre pris. http://www.mundekulla.se/mundekulla/parse.php?p=skapa_ditt_liv.html


Kleva är så vackert och mysigt att bada vidJag har sett solen gå ned flera kvällar vid havet
Tack Gudinnan.. för underbara dagar och nya insikter.

8 kommentarer:

 1. Hej Anne!

  Jag kände att jag ville skriva till dig när jag fick se bilden på de vackra maskrosorna!

  Det är en gåva till sig själv att ta sig tid att känna efter vad man längtar efter, vad man har lust att göra. Nu har jag semester och jag försöker medvetet invänta lusten att göra något. Det är underbart att känna att jag får kontakt med mina känslor och min lust på ett ännu starkare sätt nu när jag är ledig än när jag arbetar.

  Fina tankar du delar med dig av här i din blogg. Jag tänker på din blogg titt som tätt och ofta just texten om att säga/tänka "Jag älskar dig", den är fin att ta till lite då och då, får mig att må gott.

  Jag önskar dig många härliga sommardagar!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Tack Anna-Karin för fin och värdefull feedback.. ja det är så viktigt att ge tid till det inre lyssnandet och när vi gör det så märker vi ju hur mycket som finns där och väntar på att vi ska lyssna.... Tack för att du påminner mig om dikten "Jag älskar" ska tänka mer på den själv med.. kram och ha en fin fortstatt sommar. Anne

  SvaraRadera
 3. Vilket fint inlägg! Jag försöker lyssna mer och mer på mig själv och har en hel del kreativa idéer som jag inte riktigt kan ta tag i ännu. Men en visionsbok låter bra för jag glömmer ofta bort mina insikter och det är bra att ha kvar sina stora drömmar.

  TACK för boken! Det var jättekul att prata med dig "på riktigt". Den kom dagen efter du skickade den - så klart ; ) - och den är så fin. Jag har börjat läsa och har hittat några bra tips som vi kan använda i min kvinnocirkel.

  Varma kramar och ha en fin sommar, Karina

  SvaraRadera
 4. Ja vad fint att få prata med dig på telefonen Karina.. Nästa steg blir att ses i verkligheten... Vad kul att du gillar boken och kan ha nytta av den med... och en visionsbok är fantastiskt att ha ... och så fint att läsa i och det vi fokuserar på kommer ju mycket enklare till oss.. Kram och ha det fint Anne

  SvaraRadera
 5. Hallo Anne!

  Du är så snygg på bilden - och i verkligeheten! Jag ska vara själv 3 dygn fr Fredag, ska verklgen ta vara på tiden... och läsa ditt inlägg igen då!

  det var underbart att vara på Öland, det är ngt speciellt, en frid, starka eterkrafter, jag blev förförd igen av mjukheten och energin, friheten. och det var underbart att träffa Kvinnogruppen igen och alla i Kåtorp, och ngr till!

  Ha det fint på din Skaparvecka! Till sist, du borde ha ett Gudinnehus på Öland dit kvinnor kan få komma och bara vara och vila upp sig och finna ny kraft!

  Stor Kram Erika

  SvaraRadera
 6. Hej fina Erika.. ja det kändes synd att inte kunna vara med på träffen .. men ändå jättekul att jag hann träffa er alla inom en kort period ändå.. Du har en bra förmåga att se saker Erika... Jo ett Gudinnehus på Öland har jag funderat på .. kanske till att börja med att det blir det lilla huset som hela släkten på pappas sida har ägt.. kanske köper vi det jag och min syster och det delvis kan användas så.. kanske blir det i framtiden ett lite större hus med på Öland.. kan se det ibland i mina visioner... Stor kram, Anne

  SvaraRadera
 7. Gudinnehus - hur underbart vore inte det? :)
  Hade varit verkligt underbart om det fanns ett kloster där man kunde kontemplera - som kristna kloster fast med en kvinnlig gudom.. gaia, moderjord, eller andra namn...

  Kraam
  Ingrid!

  SvaraRadera
 8. Ja visst vore det väl härligt med ett Gudinnehus.. med fokus på Gudinnan,.. Moder ´Jord .. det feminina andliga.. tack för inspiration. Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig