onsdag 28 juli 2010

Ny ljus och solig energi!

Det är något nytt i luften
... en ljusning är på väg och jag ser den mer och mer... Är på väg vidare i livet på ljusare stigar igen. Häromdagen fick jag ett budskap som handlade om ljus och lätthet.... och att färdas lättare fram i livet för att kunna vara i ljuset mer. Det kändes fint... dags att släppa lite bagage igen... det är enklare att vara i ljuset när vi inte bär med oss så mycket... vare sig det handlar om prylar eller det förflutnas bagage... Visst är väl enkelhet ett helt underbart ord.. det vill jag leva mer i nu. Därmed fick bloggen lite ny stil med...

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag vill dela med mig om vad som hände mig idag, ett sorts mirakel!

  Var lite förtvivlad på livet till en början, men det vände abrupt till ljuset på eftermiddagen, och jag har fått så många nya insikter!

  Min vän Louisa sade en viktig sak: "Vill du inte, eller är du egentligen bara rädd?"

  Ibland när man tänker på "vad man vill", kan en stor del försvinna för att fegheten lägger sitt lock över ens själ.
  Kommer ihåg när jag var barn och skulle uppträda på scenen. En del pirr men en del skrek inom mig, av rädsla, "Jag vill inte!!!" Då var det tur att det fanns någon där som peppade mig, "Du klarar det!"

  Och självklart, när konserten eller dansuppträdandet var över, rusade adrenalinet och endorfiner i kroppen och allt kändes mer än toppen!

  Precis som idag. Jag klarade en sak som var så otroligt viktig för mig, men jag var rädd som en tok, men jag gick in med tankarna: "Det blir som jag vill." och så hörde jag en liten röst inom mig, som sa: "Feel the love in your heart, spread around you" om och om igen...

  Nu skiner solen i mitt sinne! Yay. Lika ljust som i Gudinnerummet. :) Och jag vet att jag kommer att klara av mer av det som ligger där framme, på livets väg, för att jag klarade det idag!

  Allt sprungade ur den enkla anledningen "för att jag vill". :)

  I can do it! You can do it!

  Kram, Ingrid

  Ps. Vad är din mail, Anne? Kanske inte ska skicka jättelånga kommentarer som denna i framtiden. :) Ds!

  SvaraRadera
 2. Tack Ingrid!
  Jättefint att få dina tankar och det är bara kul om ni skriver längre här.. bättre att fler få ta del av det än bara jag.. "feel the love in your heart, spread around your".. jättefint..och jag har också märkt vilken skillnad det blir när jag siktar in mig på det jag vill och fokuserar på det.. Tack och Kram

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig