onsdag 7 juli 2010

Semester, vila, njutning och inre lyssnande.

Jag vill lyssna till min inre Gudinna!
Det finns en tid för allt och just nu är det tid för mig att vila, njuta och lyssna till den viktigaste kvinnan i mitt liv.. nämligen mig själv. Därmed kommer jag kanske inte skriva så mycket de närmaste dagarna .. eller kommer jag det, vi får se. Det känns spännande att verkligen få tid att träffa mig själv under några dagar och jag vill lyssna djupt och känna efter vad jag innerst inne vill med mitt liv nu.

Ge dig tid du med att lyssna till dig själv.
Så därmed vill jag inspirera dig med till att ge dig tid till att lyssna till den mest spännande och visa personen i ditt liv.. du själv... När du ligger på stranden t.ex eller när du sitter i solstolen, ligger i hängmattan eller vad du nu gör i sommarvärmen. Skriv gärna ner det som kommer till dig... och vet att du är värd det du längtar till. Låt inte något stoppa dig längre från att gå vidare din egen unika, glädjefulla, njutningsfulla väg i livet .. den väg som din själ och ditt hjärta vill vandra.

2 kommentarer:

  1. Ha det underbart! <3

    SvaraRadera
  2. Tack fina du.. det har jag .. är bara ute och har varit vid havet nästan hela dagen.. kram

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig