onsdag 21 juli 2010

SKAPA och MÅLA ditt LIV 20 - 24 juli


Agneta Henning var vår superfina husmor.
Nu har kursen börjat...
Så mycket man hinner på en dag. Vi började dagen med mjuka rörelser, avslappning och en vägledd meditation där vi lyssnade till vårt eget hjärta. Sen blev det en underbar frukost med bland annat rawfood gröt, färska hallon och jordgubbar. efter det samlades vi för att prata om självkärlek och att upptäcka sin inre Gudinna och låta henne blomma ut ännu mer. Vi gjorde en vägledd meditation med fokus på färger och att upptäcka vilken eller vilka färger vi känner mest för och som är vår egen unika färg samt vi mötte vår inre Gudinna och såg hur hon såg ut och vilka kvalitéer hon hade. Efter det målade vi .. vi började att bara leka med färger och sedan målade några sin inre Gudinna. På eftermiddagen fick vi en helt underbart god och vacker Rawfood paj med torkad frukt nötter och mandlar som botten och fylld med hallonmousse och bananer och fullt med bär på toppen så vackert och supergott.... som Agneta hade gjort i ordning till oss.
Fantastikst vacker och god Raw- bärpaj bjöd Agneta på.

Här sitter några mysiga Gudinnor och njuter.
Efter fikat dansade vi
frigörande dans ca 45 min där vi gick igenom hela kroppen och dansade med varje kroppsdel till Anne Grundels fina CD "Sinnenas dans" Därefter var det Agnetas underbara mat igen och lite målning för dem som ville efter det. Slutligen avslutade vi kvällen i Relaxen där jag berättade om Gudinnehistoria och där alla delade sina tankar och vi pratade även en stund om vilka kvinnliga förebilder vi hade. Vi hade nog kunnat sitta kvar där länge men tröttheten kom smygande lite så framåt 22.00 var det dags att bryta upp. Vilken fin dag.. vilka underbara, fina kloka Gudinnor.. och så mycket kul och inspirerande vi hann med idag... ser fram emot morgondagen..

5 kommentarer:

 1. Det låter helt underbart! Vilken fantastisk kurs!
  Vilken dröm att kunna gå den!

  <3 Lin

  SvaraRadera
 2. Anne- det låter helt ljuvligt och innerligt. Stor kram
  Pernilla

  SvaraRadera
 3. Tack fina Sagogrynet och Pernilla.. ja vi har det faktiskt jättebra och även jag hinner måla en hel del.. älskar det och det finns så mycket färger, symboler och figurer som bara väntar på att få komma ut från vårt inre i verkligheten och bli synliga.. Spännande

  SvaraRadera
 4. Låter ju bara så eftrlängtansvärt ... är det ett helt år till nästa liknande kurs?????? skulle ju varit där hos er - varför "glömde jag bort det"??? Jag VET att allt sker när det ska ... så ja det var väl anledningen till att jag inte kom ihåg ....eller kom iväg - eller bara vågade inte!! Det kan ju vara helläskigt att se innåt i sig själv ... vad det nu är som man kan vara rädd för där ... - JOO nog har jag hamnat i någon form av väldig obalans ... och det är nog en poäng att ha lite fotfäste innan man ser innåt - för vem vet var man annars kan segla iväg för någon stans (fly upp i det blå ...) eller vem vet - det kanske är just där man finner sig själv ... "upp i det blå" när man tappat fotfästet, kanske lika med "släppt taget" (kanske lika med släppt sin rädsla ... - vad vet jag!)

  Funderingar ur hjärtat/Anita

  SvaraRadera
 5. Tack Anita och varmt välkommen nästa år...Ja allt sker när det ska.. men kursen är mycket bra även för mig som är redo nu för nya steg i livet... Stor kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig