tisdag 26 november 2013

Alla Kvinnor borde ha sin egen Hälso-ängel!

Ett underbart besök hos min Hälso-Ängel

Idag är jag glad och tacksam för jag har varit hos min "hälso-ängel" Anita... Du och jag är värdefulla och vi behöver ta hand om oss då och då. Ju äldre vi blir ju mer viktigt är det att ta hand om oss och tänka på vår hälsa så vi kan fortsätta vara friska och vitala så länge vi lever... Det är så mycket jag vill uträtta i livet ännu och det är så skönt att vara i en kropp som är vid fullkomlig hälsa och som är mjuk och rörlig.

Därmed har jag varit lite ledsen en tid
... då min kropp har sagt ifrån och jag har haft några symptom som jag oroat mig över att det inte ska bli bra m.m. Men nu idag när jag var hos Anita så förstod jag ännu mer vad det handlade om och vad jag kan göra nu för att bli helt bra igen och det kändes så lugnande och befriande...

Vi är värdefulla och vi är värda att ta hand om oss.
Det är så lätt att låta tusen andra saker gå före oss själva och vårt eget välmående, men det är så viktigt att ge sig tid att värna om sig själv och sin kropp. Jag önskar att varje kvinna hade en så kunnig, underbar och kärleksfull hälsoguide att gå till som Anita är. Att bara komma in i hennes mysiga besöksrum med tända ljus och vatten som porlar samt skön avslappnande musik... det är såå skööönt. Anita har mycket kunskap och många olika verktyg när hon arbetar... Så först kollade hon upp mina meridianer med en speciell apparat....och kunde se ganska snart var det inte var flöde.  Anita förklarade att om meridianerna är i balans då är vi friska för då flödar energin som den ska... Sen fick jag djup helande massage både av Anitas händer och av en speciell apparat. Anita testade även vilka näringspreparat och mediciner jag kunde behöva.

Fika med mina vänner
Eftersom jag även är vän med Anita och hennes man så blev jag sedan bjuden på te och en underbar gotlandskaka. Så mysigt att sitta i deras fina lilla hus och fika och samtala om djupare tankar. Anitas man är dessutom medial så även han tonade in sig på mina symptom och sa en del saker som kändes sant och mycket lugnande. Som avslutning fick jag skön healing... När jag gick därifrån kände jag mig trygg, avslappnad och fylld med ny tillförsikt...

Kroppen har en enorm läkningskraft
Så lätt det är att tänka att det är något stort fel eller något som är obotligt när vi är sjuka. När kroppen egentligen bara säger till för att vi behöver lära oss något viktigt.. för att vi kanske hamnat ur balans, stressat, oroat oss inte fått tillräcklig näring m.m. vissa saker kan ju även handla om fel arbetsställning m.m. Men det allra mesta är ju obalanser som kan rättas till och det är en så skön och bra tanke att utgå från som tyvärr inte alltid de vanliga läkarna har.

Du är värd en bra hälsoguide
Om du inte redan har en hälsoguide du har förtroende för... Leta upp en så du vet vem du ska gå till. Det kan vara fint att  kolla upp hälsoläget även om du mår ganska bra... så du kan förebygga och fortsätta att hålla dig frisk. Idag finns det ju så många duktiga alternativterapeuter med. Jag försöker också alltid lista ut de inre orsakerna så jag kan ta till mig kroppens budskap... och jag tror jag vet det nu.   (Lise Bourbeau:s bok: "Kroppen talar till dig" är mycket bra och även Louise L Hays guide i boken "Du kan hela ditt liv" men den är inte lika omfattande) men ofta kan det ändå vara bra, som Anita säger att arbeta med helande på flera olika plan.

Ha det nu riktigt gott och ta hand om dej!
Kram Anne Solveig

4 kommentarer:

 1. Oj.. det slår mig många tankar när jag läser det här! ... blir ju lite orolig på andra sidan skön.
  Bra inlägg också, gillade ordet hälsoängel! (Har läst om änglar nyligen...)
  och också: det finns en passage i Hicks bok "Skapa din framtid" om hälsa och tankar kring den där det står samma sak som du sa (du kanske fick det därifrån), om att kroppen har en fantastisk läkningsförmåga och lite mer.
  Kram..!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart ska du inte bli orolig.. du är ju ung och har du inget fokus på sjukdom så är du förmodligen helt frisk med... det är nog mer när vi känner av små symptom som det kan vara bra att kolla upp.. innan de blir värre.... Nej jag hade inte läst just det hos Abraham Hicks...men det är många som säger det.. inte minst Victoria Boutenko med green smoothies....Hon menar att det mesta kan botas om vi renar kroppen och sen ger den rätt näring... (Själv tror jag att det även är viktigt att lyssna till kroppens budskap) KRAM till dej!

   Radera
 2. Fina du...vad gott med en hälsoängel att gå till. Ja det är bra att påminna sig om det, att vi är värdefulla och värda att ta hand om oss. Kroppen talar till oss bara vi lyssnar. För min del har det varit mycket att lyssna på drömmarna, där får jag vägledning och bekräftelse om jag är på rätt väg. Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja jag tror mycket på att lyssna till drömmar med men tyvärr kommer jag sällan ihåg mina men vet att det går att träna upp och man måste visst fånga dem meddetsamma. Kram till dig Christina och jättekul att du tittar in här. Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig