torsdag 14 mars 2013

Vi kan välja den upplevelse vi vill bjuda in i livet!

Jag träffade två kvinnor!
Den ena sa till mig att människor alltid var så snälla och vänliga och hjälpsamma mot henne... och hon berättade fina upplevelser som bekräftade detta... Det kändes så sant och fint och äkta när hon berättade det... Jag kände hur jag blev upplyft. Den andra sa  - Människor gör ont.....och även om jag vet att det inte är hela hennes upplevelse så kändes det sorgligt och inte sant....

Det blev så tydligt för mig hur vi väljer vår verklighet!
Själv har jag säkert haft båda dessa synsätt, men nu kände jag så tydligt att jag ska välja - "Människor är vänliga och kärleksfulla och vill mig väl"... för det är den upplevelsen av världen som känns mest sann för mig och den jag vill välja att tro på och bjuda in i min verklighet. För jag tror verkligen att världen och andra svarar an på det vi bär med oss ...och jag tror verkligen på att det jag tänker och förväntar mig det är det jag kommer att dra till mig och uppleva.

Vilka tankar väljer du 
...och vilken verklighet väljer du därmed att bjuda in. Efter att ha varit i stillhet en längre tid och kunnat lyssna till mig själv så känner jag att livet plötsligt känns mycket mer ljust och enkelt och att jag är redo för att leva ännu mer det liv jag djupast innerst inne vill leva ... Att inte längre kompromissa bort det som jag djupast vill och att kunna se till att ge mig själv tid och utrymme till det jag vill... Tystnaden och stillheten i den djupa kvinnogemenskapen gav mig tid till att växa in i mitt nya jag och få dessa insikter.


Jag drog ett så fint änglakort i morse som jag vill dela med dig.Blessings
Love Light Blessings!
Accept the blessings about to come your way
and know that you deserve to be, and have, all your heart desires.
You are being lovingly guided along a golden path;
a magical journey through which
you shall discover your true essence,
the infinite and eternal you.
Congratulations!


Ha en underbar dag!

KRAM Anne Solveig4 kommentarer:

 1. Här sitter jag och undrar om jag inte borde åkt. Nu fick jag en retreat själv eftersom internet var nere en vecka, men just gemenskapen, tystnaden, kvinnofokuset..åh, det är något med det som är verkligen lockande, dragande! Ska börja spara pengar till nästa år, boka in tid redan idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att höra Ingrid. Det skulle verkligen glädja mej att ha dej med nästa år. Vad bra att du bokar in det redan idag.. för allt som vi verkligen vill det går ju... Jag tror att retreaten kommer att vara från den 24 februari till den 9 mars nästa år men kanske blir det en extravecka med mer fokus på kreativitet den sista veckan...känner hur mycket kreativitet som väcks och så många kreativa Gudinnor som varit här och kommit igång med sitt skapande ännu mer.. så det vore fint att få ägna mer tid till det en vecka. Varmt välkommen. Anne

   Radera
 2. Älskade Anne Solveig. Tack för all den Kärlek du sprider till Alla och Alltet. Kärlek vibrerar i all evighet. Kärleksfulla Kramar Inger

  Kärleken dansar i mitt bröst.
  Jag dansar på en vacker äng till humlans surrande, bland de vackraste blommor, gräset är grönt och kittlar mina bara fötter.
  Fjärilar i de vackraste färger visar mig en virvlande dans, vi dansar tillsammans.

  Små fåglar flyger omkring mig. Jag sätter mig på knä och sträcker ut min hand, en liten fågel landar och kvittrar sin sång. Ett rådjur närmar sig och vill bli klappad.

  Ekorrarna leker tafatt i trädens lövverk, de hoppar i tillit, de vet att de kan nå nästa gren, nästa och nästa.

  En porlande bäck slingrar sig i det gröna gräset där alla kan avnjuta det ljuvligaste svalkande vatten.

  Solen strålar från en ljusblå himmel och delar med sig av sin ljuvliga värme.

  Vid horisonten syns flera vuxna och barn som närmar sig. De kommer fram och vi ler mot varandra.

  Humlorna surrar och fjärilarna virvlar omkring oss, alla börjar dansa och sjunga. De små fåglarna kvittrar med i sången.

  Kärleken vibrerar på denna vackra äng och sprider sig till nästa äng och nästa äng...i all oändlighet.

  Låt våra hjärtan sjunga Kärlekens sång för Moder Jord och hon vibrerar med i vår sång. Tack Kärlek.


  SvaraRadera
  Svar
  1. Sååå vackert du beskriver det Inger... du har en sann gåva i att uttrycka dig och förmedla ljus, kärlek och glädje.. Skriv en liten bok med alla dina fina texter.. den skulle kunna glädja många.. men just nu glädjer det mig och säkert flera här i Gudinnerummet. Varm Kram Anne

   Radera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig