söndag 29 maj 2011

Sunday Spirit Inspiration!

"Jag är fri! "
- Att vara den jag är och leva det liv jag innerst inne vill leva!

Idag hänvisar jag er att gå in och läsa om Månadens Gudinna på min hemsida!
Välkommen även att berätta vad du tycker om min nya hemsida... jag är ju så nyfiken på hur ni upplever den... samt om du tycker det är något mer som skulle finnas där... t.ex saknar jag själv ett forum där andra kan skriva sina tankar...
http://www.annesolveig.se/

Ha en underbar och vilsam Söndag. Kram Anne

4 kommentarer:

 1. Tak for herlig læsning og en smuk blog!

  SvaraRadera
 2. Jag tittade in på din hemsida direkt men det har varit så varmt här att min hjärna har börjat smälta ; ). Vilken fin - och stor hi, hi - bild på dig med "rätt" frisyr. Hemsidan är väldigt fin och ljus. Den känns varm och väldigt "du". Mycket info men lätt att läsa och luftig. Jag skulle gärna se att fliken blogg syntes lite mer för den gör hemsidan mer levande.

  Grattis till att den är klar! Och vad mycket fint du gör, Anne! Jag älskar dina tavlor och skulle gärna köpa några vykort. Ska tjata mig till ett jobb först bara ; ).

  Kramar, Karina

  SvaraRadera
 3. Ja... bilden är lite väl stooor på mig:) jag tycker det fortfarande men börjar vänja mej.. kul att du säger att den känns ljus, fin och mycket mej.. det tycker jag med.... Ja blogg inlägg känns ju viktigt att lyfta fram.. tack att du säger det.. vi får se om jag ska ha så stor bild på mig framöver:) märker att det inte känns helt okey ännu så jag får väl känna mig fram..... jag provar ett tag i alla fall för den kan inte bytas ut lika lätt som mina bloggbilder.. Varm kram...och TUSEN TACK FÖR DEN HELT UNDERBARA PRESENTEN SOM JAG FICK IDAG.. SKA GÅ IN TILL DIG OCH TACKA MED...SÅÅÅ FIIIN OCH EN UNDERBAR TEXT TILL !!!

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig