torsdag 19 maj 2011

Äntligen är min nya hemsida nästan klar!

Jag håller på och skapar en egen ny hemsida och nu är den snart färdig! Äntligen har jag ett forum där jag kan lägga ut min sång och musik, mitt skrivande, mina målningar och inte minst alla mina egna kurser och evenemang...och uttrycka mig helt på mitt sätt.. samt skriva om Kvinnor och Gudinnor m.m.

Under ca 10 år har ju jag och Peter samsats på Mundekullas hemsida.. I början var det bara kul att gemensamt skapa något och vi hade mycket samma intressen och liknande sätt att utrycka oss. Men med tiden växte anläggningen och vi ville kunna välkomna alla slags grupper och vi har även en hel del konferenser. Det har då känts viktigt att hitta ett sätt att uttrycka oss på som kan passa en bredare kundgrupp.

Därmed har ju ett behov växt hos mig att ha min egen sida att uttrycka mig på. Denna blogg har därför varit så viktig för mig och kommer fortsätta att vara det. För här är jag mig själv och tar ut svängarna när det gäller Gudinnan, det feminina andliga m.m. Jag ska även koppla den mer tydligt till min hemsida.

Men en egen hemsida ger mig nu möjlighet att ännu mer tydligt gå ut med den jag är och det jag vill erbjuda ... och snaaaart har vi fått den klar så mycket att den kan läggas ut i alla fall. Ska bli så kul att få visa er.

kram Anne

4 kommentarer:

 1. Så underbart Anne. Jag är så glad för din skull och ser framemot att få se den. Stor kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Varmt tack Pernilla! Ja det betyder mycket för mig och känns som en biljett ut till mitt nya liv där jag göra ännu mer det jag älskar. Kram

  SvaraRadera
 3. Du inspirerar! Skapar också en hemsida, dock i idéstadiet, men den föds ju därför att fröet är sått.. :) ser fram emot att besöka din sida och ta del av dina skapelser!!

  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 4. Vad bra att du gör det Ingrid... Det är ju ett sätt att bli mer synlig både för sig själv och andra.. Lycka till.

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig