söndag 22 maj 2011

Gudinneretreat på Öland - I Gudinnans famn!

Gudinneretreat 21 – 24 juli
I Gudinnans famn
Nu är jag på Öland och när jag var ute och gick på Alvaret så fick jag så mycket inspiration till den här Gudinneretreaten som jag nämnt om i sommar …och att den skulle heta: "I Gudinnans famn"
Alvaret är ju är ett vidsträckt fält, orört av människors hand och med en massa små blommor på marken. …. Jag tror det är därför som jag alltid känner mig så nära Gudinnan och Moder Jord och får så mycket inspiration och harmoni när jag går där. Det vill jag att ni ska få uppleva med.

Vila och stärkas i Gudinnans famn och med varandra
Jag skulle vilja att de här dagarna är ett tillfälle att vila i Gudinnans famn.. vila i naturen på ett vackert och blomstrande Öland där det alltid är nära till havet dit vi kan ta oss när vi vill och det passar in.

Jag tänker mig att vi även lyssnar till vårt inre...
...kommer fram till ännu mer hur vi vill leva… och hittar tillbaka till tryggheten och den självklara kärleken till oss själva och till allt skapat… ja hittar tillbaka till vårt sanna jag ..”our true self” och vår nära relation till Moder Jord och allt levande. För mig sker det lite av sig självt när jag är i denna vackra natur… vinden blåser bort allt det som är oväsentligt eller det som har bekymrat mig… jag kan se hur långt som helst ut på de vidsträckta fälten och det hjälper mig att släppa begränsningar och att känna friheten inom mig – Att Allt är möjligt !

Vila i Gudinnan inom dig och finna din "sweet spot"
Fokus är att ännu mer kunna vila i Gudinnan inom dig... lyssna till hennes röst när den vägleder dig till nästa steg i livet… få en djupare insikt och tillit till vad just du är här för att ge i livet och hur du kan göra det på bästa sätt… finna din ”sweet spot” … samt ge dig tid att fundera på och komma fram till hur du kan ta hand om dig själv på bästa sätt… och inte minst uppleva en djup, varm och stärkande systergemenskap.. dela det vi vill dela i kvinnocirklar, sjunga, skriva, vandra, meditera ... njuta av att bara vara i naturen och med varandra. På så sätt ser jag dessa dagar som både helande, stärkande, inspirerande, njutningsfyllda och upplyftande.

Det skulle vara så fint att få möta flera av er Gudinnor som brukar titta in här i bloggen. Därmed har jag också satt priset lite lägre än vad våra kurser och retreater brukar kosta i Mundekulla... samt att du själv kan bestämma prisnivå på mat och rum då du bokar det själv och det tillkommer.(men jag kommer ge tips) Jag har också bjudit in till denna retreat genom vårt program och jag kommer lägga ut info på hemsidan snarast. Men ville hinna bjuda in er först...

Tid: Torsdag 21 juli kl 10.00 - Söndag 24 juli kl 16.00
Retreatpris: 2400:- för 4 dagar
Kost och logi: fixar du själv, på trevligt vandrarhem vid havet eller annat boende.
Frukost och kvällsmål: fixar var och en där den bor. Lunch äter vi gemensamt på något trevligt ställe., den som vill ta med egen matsäck. Vi hjälps åt att fixa med bilskjuts mellan de platser vi är på.

Jag ska snarast kolla upp lite mer info om boende, vandrarhem, priser m.m.
Några få sängplatser kan troligen ordnas även i mitt lilla hus.

Så kul det vore om du kära Gudinna kunde vara med.
Vill du veta mer eller preliminärt anmäla dig maila mig på anne@mundekulla.se

8 kommentarer:

 1. hej Anne,
  det låter helt underbart med en Gudinneretreat. Mycket som är pågång i sommar. Jag skall känna in vad som är bäst för mig. Kan inte vara med överallt och framförallt går det inte att vara på två platser samtidigt :-)

  Kram
  Lisbeth

  SvaraRadera
 2. Javisst Lisbeth... du är så välkommen om du kan.. men jag vet att det kan vara mycket på gång under sommaren.. kram

  SvaraRadera
 3. Kära Anne!
  Detta låter så väldigt lockande!!Kommer att delta på kvinnofestivalen i juli o detta känns lite nära inpå för min del.Familjen behöver lite semester tillsammans också, så jag känner mig kluven i detta läget... men kommer nog att avstå Öland... som det känns just nu i alla fall.

  Kram
  Lena

  SvaraRadera
 4. Jag förstår Lena.. men det är ju jättekul att du kommer på kvinnofestivalen..... varmt välkommen och vem vet.. är det meningen som kanske det dyker upp en möjlighet på Retreaten med.. men vet att det är mycket med familjen.. varm kram Anne

  SvaraRadera
 5. Gud vad härligt det later! Om jag bodde i Sverige sa skulle jag absolut komma. Men en dag sa... Titta gärna in här sa far du se en fin liten film och Gudinnan och hennes historia: http://gudinnans.blogspot.com/

  Kramar, Karina

  SvaraRadera
 6. Ja det hade varit så fint att ha dej med...
  Varmt tack Karina för tips om filmen har nu sett 4 delar och ska titta på resten en annan gång.. jättebra information om Gudinnehistoria...ska nog lägga ut den här med.. Kram Anne

  SvaraRadera
 7. Jag drömde om att jag var på en kvinnokurs hos dig, men kom 7 minuter för sent ;) bussen som jag åkte med var lite stökig.. Hursom, det var jättekul och jag tänkte "Hur ska jag kunna betala det här? Nåväl, jag har ju tackat ja och börjat, så jag får hitta på något sedan, pengar brukar ju komma först när man har anmält sig/visat att man behöver!" hmm så jag fortsatte, och redan efter 30 min var det självklart att hela helgen skulle bli bra ;) wee

  Kände mig väldigt stärkt i morse, som om jag varit där redan!

  Får ta och be universum om råd :) vill hemskt gärna att denna dröm skall bli verklig (inte med bussen, men).. ett Gudinneretreat vore ju en dröm come true..

  -Ingrid

  SvaraRadera
 8. Ja men visst är det så att det brukar ordna sig och jag tycker att det vore så roligt att ha med dej... och äntligen kunna ses live...ja vi får se till att det funkar helt enkelt.."if there is a will there is a way"..kram

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig