lördag 12 mars 2011

Japan - and Love

Det sker mycket i världen nu och jag känner att jag vill nämna Japan idag... Jag väljer att sitta en stund och bara fylla mig med kärlek och sända den kärleken till alla människor och djur som drabbats... Jag sänder kärlek till situationen med kärnkraftverken... i önskan att det bästa sker för människor, djur och växter .. Jag lämnar det slutligen i Gudinnans hand i tillit.. men jag vet att varje människas kärlek och öppna hjärta är helande för allt och alla....

Kanske vill du sitta här i gemenskapen i Gudinnerummet ..och göra det med .. på ditt sätt... kram till er .. Anne

"Love is healing
The feeling of love can travel around the world
at the same time as it is healing our own heart"
Anne Solveig


Låta kärleken hela
Jordbävning
kanske kan vi lära att själva lugna ner oss och inte låta ev utbrott gå ut över andra eller förstöra det vi så varsamt byggt upp.. kanske kan vi ta ett djupt andetag och vara lugna och tänka och handla utifrån kärlek istället.
Tsunamin
Kanske an vi slappna av och inte svepas med av alltför stora känslovågor och dra med andra i dem... utan behålla inre frid och lugn
Kärnkraftsverk
Kanske kan vi lära oss att mer och mer tänka positiva och konstruktiva tankar och sprida det till andra.. så att vi inte förgifter vår omgivning utan istället sprider goda energier.

4 kommentarer:

 1. Vad fint inlägg, Anne..så inspirerande det sista..kärlek till Japan, ja!

  Hela jorden drabbas - ändå - kan tydligare känna att vi är ett nu..luften från dem, kommer kanske hit, eller fiskarna i haven..

  "Vi är ett"-känslan är alltid tydligare vid dessa tillfällen, hos mig iallafall, det är en av de få men positiva bieffekter..

  Men låt oss förstå att vi är alla ett på denna jord utan att behöva ha "väckarklockor" som denna..

  Kram till dig!

  ingrid

  SvaraRadera
 2. Tack Ingrid
  Ja tänk om vi kunde förstå.. men vi är ju så tröga.. inte minst kan jag se det i mig själv.. men börjar bli trött på mina egna ödeläggande "jordbävningar".. "Tsunami-känslovågor" och "gifter" som jag försökt gömma undan men som ändå läcker ut en dag.. det yttre väcker det inte.. dags för kärlek....och enehet ..kram

  SvaraRadera
 3. Jag delar dina tankar Anne och så fint med även det sista du skriver. Fina och sanna associationer du gör i lät kärlekn hela. Dessa vill jag återvända till. Kram på dig.

  SvaraRadera
 4. Tack Pernilla.. ja jag tror det är lite som .. så som inom.. så utom.. och kärleken kan hela allt.. kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig