söndag 27 mars 2011

Sunday Spirit inspiration! - Du är underbar!

Djupt därinne är vi alla underbara...
visa, vackra och kärleksfulla och ju mer vi inser det ju enklare blir livet. Ju mer kommer vi värdesätta oss själva och ju mer kommer vi våga lysa och ge ut av våra vackra gåvor till andra och till världen.

Ändra de tankar som begränsar dig själv och ditt liv.
Jag inser mer och mer vilken skillnad det kan göra att verkligen fokusera på att ändra våra djupaste tankar om oss själva och världen... ändra de budskap vi tagit till oss om oss själva och andra som inte är sanna och inte får oss att må bra och uppleva glädje. Jag ska ägna den här dagen till att skriva ner lite nya "believes" som jag vill leva mitt liv genom och sedan ska jag ägna en hel del tid till att ta in de nya tankarna och se vad som sker.. För hur mycket vi än tänker positiva tankar och fokuserar på det vi vill i vårt liv så kommer vi inte kunna bjuda in det om vi samtidigt har djupare kanske undermedmetna tankar som säger en annan sak...

Affirmationssånger
Jag tror jag ska beskriva det här lite djupare längre fram men jag tror att ni vet vad jag menar. En idé jag länge haft är att skriva affirmationssånger med ett positivt budskap som man kan lyssna till och stärkas av .. t.ex när man sitter i bilen.. elller lagar mat.. eller är ute och går, springer (ni som brukar ha med er musik i hörlurar) eller när som helst helt enkelt...Ibland orkar vi inte lyssna på prat och då är sång och musik perfekt.

Här kommer en sång jag gjorde i helgen.
... skulle jag ge ut den och fler affirmationssånger så skulle sången och musiken bearbetas mycket mer.. och spelas in mer proffsigt... Detta är lite kul för det är mitt första försök att helt enkelt bara sitta vid datorn och spela in ljudet direkt i vanliga hörlurar med en mirkofron till. (typ de man kan använda när man skypar)

Ha en underbar Söndag ...
varma kramar till alla Gudinnor... och självklart är det ju mycket fint att få lite feedback på min affiramtionssång samt även idén med affirmationssånger.. Är det en bra idé tycker ni?


Du är underbar by AnneSolveig

8 kommentarer:

 1. Jag säger bara: DU ÄR UNDERBAR!!
  Tac för skön morgonmusik..nu ska jag gå till jobbet med dessa sköna ord i mina öron..Mmmm..och bara slappna av.. <3

  SvaraRadera
 2. Tack Karin.. du ska veta att jagt blev så glad när jag tittade in här och fann din kommentar.. du är underbar!! Varm Kram Anne

  SvaraRadera
 3. Vad fint du sjunger, Anne! Jag fick faktiskt gåshud av din sång. Du har en jättefin röst och jag tycker att hela du lyser igenom : ). Och då har vi inte ens träffats IRL ; ).

  Varma vårkramar till dig, Karina

  SvaraRadera
 4. Åhhh Tack Karina!! det känns lite naket att sjunga så här nästan utan komp.. rakt upp och ner.. men tycker om idén med affiratmionssånger.. så varmt tack för din fina feedback.. kram Anne

  SvaraRadera
 5. Det ligger så mycket i det du skriver, om våra undermedvetna djupa tankar och hur de tenderar att påverka oss i en riktning och på ett sätt som inte alltid är så gynnsamt. Jag tycker idén med affirmationssång är just underbar. Just nu är jag så "såld" på din senaste låt. Har du den på singel så den går att beställa? Jag vill gärna ha den att lyssna på utan att koppla upp mig. Även om den redan surrar varje dag i mitt huvud när jag behöver den som mest...för mig är den nog också som en stark stark affirmationssång. So keep up the good work you Goddess!

  SvaraRadera
 6. Tack Pernilla!
  så roligt att höra att du gillar idén med affiramtionssånger att du gillar min första variant här.

  Man kan lägga upp dem så de är nedladdningsbara men jag tänkte vänta lite med det.. ska känna efter lite hur jag ska göra.

  Men skicka mig ett email så mailar jag gärna låten till dej.. (gäller även om det är någon mer som ser detta här i Gudinnerummet)

  Varm kram och tack för din uppskattning och feedback.. inspirerar mig till att göra fler Affirmationssånger. Anne

  SvaraRadera
 7. Din låt är ju klockren - träffar direkt i hjärtat och jag får sköna helande rysningar.
  Jag håller med Karin - DU är underbar Anne!!

  Kärleksljus till dig!
  Anita

  SvaraRadera
 8. Åhhh Tack Anita.. blir så glaaad... du är underbar!!! KRAM!!

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig