fredag 19 augusti 2011

Kära Gudinnor nu är vi samlade igen!

Varmt tack för era kommentarer..
jag kunde inte riktigt börja skriva förrän jag kände att ni fanns där.. men inser att det kan ha varit lite strul på bloggen också för det verkar som att en del kommentarer inte gått fram under sommaren. Så jag säger det igen.. Jag lägger alltid upp alla era kommentarer.. om de inte finns där så har jag inte fått dem. Skicka mig gärna ett mail i såna fall så jag vet.. adressen finns på min hemsida.

Jag Älskar Kvinnocirkeln - den ger så mycket!
Igår sågs vi igen vi kvinnor från Kalmar- Öland som har setts nu i en Kvinnocirkel under kanske 7-8 år. En del har försvunnit och nya har kommit till och just nu känns det mycket tryggt och vi har funnit en form som känns bra för alla och som vi trivs med... Dessutom är vi ett helt underbart gäng med visa och kärleksfulla kvinnor och jag får så mycket ut av att träffa dem alla.

Ledsamhet och oro byttes ut till lugn och tillförsikt
Igår fm kom det upp något i mitt liv som väckte mycket starka känslor och gjorde mig ledsen... Det var då extrafint att få komma till kvinnocirkeln och dela detta och få släppa fram känslorna.. Det gav mig även så mycket lugn och ny tillförsikt att lyssna till de andra kvinnornas feedback och slutligen sände vi även helande ljus till situationen... Efter det kändes den annorlunda och mycket mer enkel och nästan som en gåva.. och när jag senare ringde ett samtal verkade det mycket lugnare .

Passande att allt skedde just inför att vi skulle mötas
Även en annan väninna hade just fått ett besked som väckte mycket känslor i henne och även hon fick en massa värdefull feedback och verkade kunna se det hela i ett nytt ljus... När vi själva uppfattar en situation som besvärldig så ser vi ju den ofta ur ett gammalt perspektiv.. och ganska snävt.. Men när vi då får de andras mer fria och ljusa perspektiv så kan vi själva se mer klart också... ja ungefär så tror jag det fungerar. Verkar nästan som om universum hade sparat dessa situationer och orosmoment till att komma just denna dagen för att vi då även kunde få hjälp med dem.

El Camino
Nina som hade bjudit in oss denna gång (vi turas om att bjuda in) berättade slutligen för oss om, El Camino där hon ju har vandrat flera gånger.... kanske är vi flera från kvinnocirkeln som hänger med nu till våren... Ja kanske... kanske gör jag det med... det skulle vara så spännande att i alla fall vandra en liten sträcka på denna vandring som jag ju hört så mycket om. Det blir dessutom en bra anledning till att börja träna, att vandra redan nu och få upp kondition m.m.

Ja vi hade en helt underbar stund där i Ninas trädgård.
med kvinnocirkel... det är alltid lika spännande att höra vad som pågot i den andra kvinnornas liv just nu... och få veta det där djupaste viktigaste. Sedan fick vi ljuvlig grönkålspaj av Ninas egenodlade grönkål...samt blåbärspaj och färska blåbär till efterrätt och annat gott och vi satt kvar länge så det hann bli mörkt och jag åkte hem med en ny känsla av trygghet och att det kan komma något gott ut av allt som sker och att i grunden är allt väl men även med lite tankar om vad jag faktiskt kan göra i denna situationen med som känns bra.

Kvinnocirkelforum
Kvinnocirklar är verkligen så givande ... så Nu känner jag mig inspirerad att starta ett kvinnocirkelforum, där kvinnor som vill vara med i en kvinnocirkel kan finna sin cirkel... där den som vill starta en cirkel kan bjuda in andra och där de som är med i kvinnocirklar kan berätta vad det ger och därmed inspirera andra.... Vet inte riktigt hur och när.. kanske har ni idéer.. kunde ju vara ett forum i facebook... kanske skulle vara det enklaste.. då jag känner att det ska vara enkelt och lätt även för mig.

Ha det gott... kära ni och så mysigt att kunna möta er i lite mer lugn och ro nu efter sommaren.
KRAM Anne Solveig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig