lördag 9 juli 2011

Gudinnorna går vidare ut i världen med öppna hjärtan!

Tänk så mycket vi kan ge varandra... vi kvinnor!
Detta år har varit lite speciellt för mig med Kvinnofestivalen då vi som var me,d har fortsatt att hålla kontakt med varandra efteråt och jag därmed fått höra allt som skett med kvinnorna under Kvinnofestivalen och som de nu ger vidare... De berättar hur de går ut i världen mer trygga, jordade och närvarande.. hur de går sjungande in på Maxi och sjunger för sina barn och barnen säger: Mamma, sjunga "se i ögonen -sången".. (som vi sjöng för varandra).... de köper rosor till sig själva och sina män... och de doppar ansiktet i rosenblad som Helena Blomljus inspirerade till....de målar underbara tavlor.. går omkring och ler och har tillit till sig själva...och fortsätter att ge ut av sina underbara gåvor ännu mer ...skapar musik, bjuder in till yoga ... allt med öppna hjärtan och med systrarnas värme och kärlek i ryggen.

Tänk att vi kan väcka så mycket sant och vackert
genom att umgås och hämta inspiration en helg... det inspirerar mig djupt och jag vill ännu mer av detta nu... Jag vill att Alla kvinnor ska sjunga, måla, skriva, skapa eller dela med sig av just det som de vill dela .. sina unika gåvor... Jag vill att vi alla ska strö glitter och doppa ansiktet i rosor.. och veta att vi är underbara Gudinnor! KRAM till alla som var med och till alla som inte var med men som finns här i Gudinnerummet och alltid är med i hjärtat... där vi ju är ett med varandra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig