måndag 25 juli 2011

Gudinneretreat på Öland

Det blev en så fin Gudinne-retreat på Öland!
Tänk att Gudinnan är med oss i alla evenemang och det alltid blir så fint och ger så mycket... Min uppgift är endast att bjuda in och sen lyssna till de impulser jag får.. Jaaa... lite planering gör jag ju med ...men det ger sig efter hand. Jag höll denna retreat mycket för min egen skull för att jag ville ge mig tid att lyssna inåt några dagar och närma mig min inre Gudinna.. få mer insikter om nästa steg och bli stärkt på vägen... samt njuta av en djupare kvinnogemenskap... och allt detta fick jag och mer än jag kunde tänka mig.

Nu ska jag åka ner till havet och sitta där en stund
och samla alla nya insikter och vila och njuta och finna ut mitt nästa steg...vilket jag redan vet lite mer om nu... skriver mer senare. Kram alla underbara Gudinnor och nästa gång är du varmt välkommen för det lutar nog åt att den blir en Gudinneretreat på Öland nästa sommar igen.. samt kanske blir det även en i höst i Mundekulla.. Just nu har jag mycket inspiration att fortsätta att mötas i en djup kvinnogemenskap då det gav så mycket. Kram och ha en ljuvlig dag... och lyssna till ditt hjärta och låt det leda dig idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig