onsdag 21 augusti 2013

Äntligen har jag satt samman en CD!

SHINE Dear Sister!
Sedan några år tillbaka har flera frågat om jag inte har de sånger inspelade, som jag brukar dela med mig av på Gudinneretreater och Kvinnofestivaler... så nu äntligen har jag samlat ihop flera av dem och även producerat några nya på en Cd. Just nu är det en begränsad upplaga då jag ville känna mig för lite.

Viktigt att slutföra för att kunna gå vidare
Det känns härligt att äntligen få ut dessa sånger och jag har i den processen fått så fin uppskattning av både dem som arbetat med Cd:n och vänner som lyssnat på sångerna så det har stärkt mig ännu mer... Nu kan jag äntligen gå vidare och fokusera på ny sång och musik också... Det kändes som de här ville ut först och det känns som jag har massor med energi nu som frigjorts och som jag kan använda till nya projekt!

Ungefär så här har jag skrivit bland annat i CD-omslaget:
Må dessa sånger och musik stärka och inspirera dig i att lyssna inåt och minnas vem du är. Må de påminna dig om att vila i Den Stora Moderns famn och låta henne varsamt bära dig framåt i livet. Må de inspirera dig att se skönheten inom dig och runtomkring dig, att lita till dina systrar och bröder som vandrar bredvid oss genom livet samt att veta att du är underbar och perfekt just precis som du är.

10 låtar är det och jag bjuder er på 4 av dem just nu här i Gudinnerummet!
Vill du beställa så går det bra att maila mig. anne@mundekullla.se
Eller meddela här i bloggen så kan jag skicka till er.Ha det gott... Kram Anne Solveig

2 kommentarer:

  1. Underbart och vackert, Anne!! Flera av mina favoriter ...
    Och självklart vill jag beställa, mejlar dig!!
    Kramar Anita

    SvaraRadera
  2. Tack Kära Anita!! Så roligt att höra ..skickar dig snarast.. Varm Kram Anne

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig