måndag 3 september 2012

September & Surrender

Som jag beskrev tidigare i bloggen så hade jag 2-3 underbara magiska dagar på Öland i somras när min intention var att Surrender.. att leva en stund i sänder i tillit och lyssna in nästa steg .  Det ledde mig till underbara platser... och mycket fina upplevelser och några av de vackraste sommarminnena. Jag fick då en stark ingivelse att jag skulle fortsätta att ha fokus på Surrender... men att jag skulle vänta till september med att fokusera djupare på det.

Nu är det september och jag vill "Surrender"
Så de senaste dagarna har jag försökt att känna in ännu mer vilka nästa steg jag ska ta... Jag befinner mig ute och reser igen... Har hälsat på min mamma i hemstaden Mariestad. Funderade innan var jag skulle bo och var lite inställd på vandrarhem... Men när jag verkligen lyssnade inåt till det som kändes mest ljust och upplyftande så kände jag att jag ville bo på ett hotell som jag bott på en annan gång och tycker är så mysigt...men det är mycket dyrare...

Struntade i "memerna"
Men jag beslutade mig ändå för att lyssna till hjärtat och intuitionen trots att en massa inre röster hade andra synpunkter....("Memer"..kallar Wayne Dyer de här rösterna som kommer från vårt förflutna och som hindrar oss att leva fullt ut i glädje och tillit) Memerna skrek.... - det är för dyrt... du kan inte spendera så mycket pengar... Men jag struntade i dem faktiskt och åkte till hotellet... steg in i den varma mysiga miljön, fick mitt gula varma soliga ombonade rum med utsikt åt vattnet ...och den lyxiga toaletten också med fönster mot vattnet. Ställde mig där i duschen och lät den mjuka sköna duschstrålen flöda över mig länge med varmt mjukt vatten... och bara njööööt...  då kände jag... DETTA VAR HELT RÄTT BESLUT...memerna tystnade helt.. de hade inget mer att säga.. och ingen skulle ändå ha lyssnat... för sanningen vara att stunden var så fin och njutningsfull.

Ta hand om mig själv med
Dessutom hade även mitt sinne börjat inse att det var en mycket god ide att unna mig några nätter på detta hotellet.... där jag trivdes och kände mg trygg och kunde vila. Eftersom vi har sålt mitt fina föräldrarhem som hade en fantastisk utsikt över vattnet.. och eftersom min mamma nu är på ett äldreboende och blir mer och mer glömsk... så insåg jag helt plötsligt att båda dessa aspekter var en verkligt god anledning att ta hand om mig själv lite extra och bo bra när jag nu var på besök i min hemstad. Kände att jag därmed hade mer kraft att kunna ge det bästa till mamma när jag mötte henne...och vi fick en så vacker solig varm dag tillsammans då jag körde hennes rullstol en lång runda och vi njöt av solen och värmen och hur vackert det var.

Nu är jag på Kinnekulle
...och hälsar på min syster... hela resan har hittills varit så mycket flyt i... fina inspirerande meningsfulla möten.. vackra naturupplevelser...och jag vill verkligen fortsätta att lyssna mer och mer till min intuition och "Surrender" Det känns inspirerande att lyssna till mitt inre och följa det som känns ljusast och mest rätt i varje stund när jag kan välja.. samt att ha tillit till att allt sker som det ska... tillit till andra människor.. tillit till varje situation... Jo jag är på väg att lära mig lite mer om hur jag kan leva ....och jag vill varmt rekommendera det till dej med.

Surrender
Innebär även för mig att lyssna mer till mitt inre än till det jag tror att andra vill att jag ska göra... det ger mig frihet... även om det också kan kännas som en utmaning ibland.. Men jag vill ha tillit till att de som är mina riktiga vänner de bejakar mig när jag lyssnar till mig själv och följer min unika väg... in i ...Surrender mer och mer...

Finally after all these years I've come to surrender....

Anne Solveig


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig