torsdag 6 september 2012

Min kropp är fylld med kärlek!

Din kropp är fullkomlig och skapad av Gudinnan
Nu vill jag dela med mig lite tankar som du kanske redan vet... Att "Din kropp är liksom hela du skapad av Gudinnan"...och hon skapar endast det som är gott och kärleksfullt och fullkomligt... Hela du inklusive din kropp är därmed fullkomlig redan HÄR OCH NU.. visst är det skönt!!

Våra tankar påverkar vår verklighet
Vi vet nog alla hur våra tankar påverkar vår verklighet och hur vissa tankar till slut blir en del av det kollektiva medvetandet och därmed självuppfyllande profetior som alla tror är sanna. Har du tänkt på hur vi kvinnor bombarderas med budskapet om bröstcancer.. och har du tänkt på att detta kanske även bidrar till att skapa ännu mer bröstcancer. För alla oss som tror på att våra tankar påverkar vår verklighet så kan det i alla fall var mycket troligt. De flesta av oss inser nog hur som helst att oro och rädsla skapar spänningar inom oss och som även påverkar våra kroppar.

Genom de budskap vi bombarderas av i media har många kvinnor börjat se sina kroppar och framför allt brösten som potentiella sjukdomsbärare.... Detta tänkande är ju sjukt och ett sjukt tänkande kan även leda till sjukdom... Visst finns det en god tanke i att ju tidigare vi upptäcker en viss sjukdom ju enklare kan den botas... men denna tanke bör balanseras upp av att se våra kroppar som i grunden friska.. inte tvärtom.

Det är dags att se våra kroppar som friska,
som heliga, som skapade av den gudomliga kärleksfulla kraften i universum som skapar allt fullkomligt... Vi vet att när blommor växer i en naturlig miljö på en äng så är de friska och lyser och strålar i olika färger.. Hela ängen är fylld av fullkomliga blommor... Skulle en blomma däremot inte få tillräckligt med näring eller besprutas med gifter då kan den bli sjuk och vissna och dö. På samma sätt är det ju med oss människor.. så länge vi får rätt näring, tänker goda tankar..äter ren och hälsosam mat, och dricker rent vatten... då har vi mycket goda chanser att fortsätta att vara friska.

Men eftersom vi redan tagit till oss en hel del budskap om att våra kroppar inte är okey så kan vi behöva att medvetet ändra vissa tankar .. . på samma sätt som vi behöver ändra alla andra negativa och begränsande tankar.

Sänd ljusa kärleksfulla helande tankar...
Så jag föreslår att du då och då gärna varje dag under en viss tid tills det har gått in djupt i ditt medvetande.... lägger dina händer på dina bröst... sänder dem ljus, frid, kärlek, helande.. tackar dem för att de är fullkomliga precis som de är...  Detta tror jag är det allra bästa du kan ge dem för att de ska fortsätta att vara friska och hela...Självklart behöver vi alla ta hand om oss och vår hälsa på andra sätt med.. som att äta rätt, röra på oss, tänka goda och harmoniska tankar m.m.

Det är viktigt att behandla hela kroppen kärleksfullt.
När det gäller brösten kan vi ju fråga dem vad de tycker om och inte tycker om tex... Gillar de att vara i en BH... eller känner de sig inklämda där.. kanske vill de ha en BH som inte sitter åt så mycket så att blodet kan strömma fritt... kanske vill de inte ha de där stålskenorna under sej... Jag har själv plockat ut alla stålskenor i mina Bh och det känns mycket bättre... Dessutom mår vi inte bra av deodoranter som stoppar upp svetten... att svettas är ju kroppens naturliga sätt att göra sig av gifter och annat.

Hjärtat - kärleken - ligger nära brösten..
och genom våra bröst och vårt hjärta kan vi ge ut kärlek till världen... såsom modern ger kärlek till sitt barn... Jag tror att vi kvinnor energimässigt fortsätter att ge ut kärlek till andra och till världen genom vårt hjärta och våra bröst... Kärlek, glädje och njutning har ju även visat sig stärka immunförsvaret och göra oss friskare... Så välj tillit, glädje och kärlek mer och mer i ditt liv.... och följ din egen instinkt och intuition när det gäller alla rekommendationer...Lita till dig själv och ta hand om dig.. och ge dina bröst ... din kropp och hela dig mycket kärlek och njutning och respekt!

Våra kroppar har en enorm självläkande kraft
Skulle du ändå drabbas av en sjukdom, så lyssna och se om den har ett budskap till dig... tag hand om dig väl och ge dig själv massor med kärlek.. och lyssna inåt och känn efter vilka behov du har och vilken som är din unika väg till att må bättre... Ha tillit till den självläkande kraften inom dej.... Hjälp din kropp att rensa ut det den inte vill ha och tillför näringsrik föda.. och tänk goda tillitsfulla tankar ... då hjälper du kroppen så mycket. Våra kroppar har en enorm självläkande kraft och det vi behöver göra är att samverka och gynna den kraften inom oss.

Vill sluta med att citera härliga Dr Christiane Northrup som pratar mycket om detta och har en genuin kunskap i ämnet... "Förut skrev jag böcker om allt som kunde gå fel i kvinnans kropp" Nu handlar mitt budskap om allt som kan gå rätt i våra kroppar"

Kram AnneSolveig

4 kommentarer:

 1. Mycket tänkvärt och kloka ord! Tack så mycket... tar med mig den medvetenheten idag! Tänka kärleksfullt om kroppen, att den fungerar som den ska, och vad som kan gå rätt med den:)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Varmt tack Ingrid... ja det tror jag är en mycket bra hälsovård... som kan behövas som motvikt till andra budskap..Kram Anne

  SvaraRadera
 3. Så vackert du skriver om vår kropp, våra bröst! Jag ska ta väl hand om dem ... :) Tack!

  SvaraRadera
 4. Tack Pia.. fint att höra och kul att du tittade in här.. välkommen igen..KRAM Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig