söndag 3 juni 2012

Sunday Spirit inspiration - Gudinneretreat

Min fina själssyster Helena
....har varit och hälsat på hela helgen... Helena är en av de mest inspirerande kvinnor jag känner..... Hon ger sig tid att meditera och växa som människa och prioriterar det inre livet så mycket... Därmed är hon lite av en ängel på jorden som strålar av ett inre ljus....Dessutom har vi så mycket gemensamt att prata om. Tänk så fin kvalitetstid det kan bli när vi möter en väninna som vi kan dela djupa tankar med och som förstår det vi innerst inne vill i livet...Vi har denna helg mediterat, mött vår inre Gudinna och lyssnat till henne, haft sharing, varit ute och gått, sett på inspirerande film om Klara av Assisi och lyssnat till visa, kärleksfulla nunnor som lever i hennes anda i en systergemenskap ... Både jag och Helena har en stark dragning till detta och blir mycket inspirerade av dessa kvinnor. Därmed känns det så fint att Helena ska vara med på min Gudinneretreat 18-22 juli. Hon kommer erbjuda taktil massage och healing.

Kvinnocirkel ger så mycket!
Denna helg har det också varit kurs här så vi har njutit av fantastiskt god lyxig vegetarisk mat....Idag kom även Mona som jag också uppskattar och tycker mycket om.. Vi har delat så många fina stunder med varandra här i Mundekulla och i kvinnocirklar ....och vi hade en jättefin kvinnocirkel alla tre idag i  det soliga cafét. Det ger mig så mycket att dela tankar i en kvinnocirkel med kvinnor som känner mej på ett djupare plan. I deras närvaro ser jag mitt liv och mina livsval lite tydligare och de ger mig så fin och klok feedback. Sen brukar vi alltid ta änglakort och inspirationskort när vi träffas och det gjorde vi nu också och det stämde så bra med där vi är i livet just nu och stärkte oss ytterligare.

Jag vill gå djupare
....och jag insåg idag att jag behöver mer tid till mig själv. Hur trevliga människor det än kommer och hur mycket intressant som än sker i Mundekulla så behöver det balanseras upp med egen tid... ...det hjälpte de mig att se tydligare idag... Även nunnorna på filmen talade mycket om vikten av egen tid i tystnad där vi kan lyssna till vårt inre och där det gudomliga kan tala till oss. Jag fick därmed inspiration på den Gudinneretreat jag kommer arrangera i sommar.

Här nedan berättar jag om den Gudinneretreat vi hade i februari.
Fina Sofia Bäckström har filmat och satt ihop det som är min första lite mer proffsigt gjorda film... Det tar ett tag att vänja sig vid att se sig själv på film men nu har jag gjort det så nu lägger jag ut det här:) Sången och musiken är min....

Stor Kram och ha det så fint Alla Gudinnor samt varmt välkommen på Gudinneretreat i juli2 kommentarer:

  1. jättefin film Anne!!!

    Kram Erika

    SvaraRadera
  2. Tack fina Erika... så härligt att få din support Stor KRAM

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig