söndag 20 maj 2012

Sunday Spirit Inspiration - Gudinnans Skapakraft!

En dag i Paradiset
Vilken fantastisk Skapar-kraft Gudinnan - Moder Jord har och sååå vackert hon skapar... vilken dag det har varit... så varmt och skönt.... Jag har gått i linne och shorts och pysslat i trädgården hela dagen... Ja jag passade till och med på att ta ett dopp i vår lilla sjö för att svalka av mig. Det har varit såååå ljuvligt. Mundekulla är verkligen ett Paradis en sån här dag när allt är lugnt och fridfullt. Jag har njutit så mycket av det vackra och känner mig djupt tacksam att jag numera har tid till det. Det har inte alltid varit så .. vissa vårar har jag varit så upptagen på kontoret med att fixa program och annonser m.m. och plötsligt har jag märkt att våren är förbi.Ta vara på din Skaparinnekraft!
Det som senast inspirerat mig är en djupare insikt om min egen Skaparkraft... Du och jag och vi alla bär ju en Gudagnista eller (Gudinnegnista) inom oss. Vi är förbundna med den Stora Gudinnans kraft och vi äger därmed förmågan att Skapa våra liv... Att designa den stund vi har på jorden precis så som vi vill....Allt är möjligt när vi verkligen inser detta!!. Sedan jag var i 20-årsåldern har jag fascinerats av hur vi kan skapa våra liv genom att tänka och fokusera på det vi längtar efter... Det är som om jag förstår det på ett mer och mer djupare plan hela tiden... Att det faktiskt är så... Att vi faktiskt kan fokusera på det vi längtar efter och att det då sker... För att riktigt förstå det måste vi inse att vi är en del av Gudinnan och därmed är vi också Skaparinnor...


Mirakel sker när vi inser vår Skaparinne- kraft
Jag Älskar att känna att det inte finns några gränser för hur mycket gläjde, ljus, kärlek, djup tillfredställelse och lycka jag kan upleva... Att det inte finns några gränser mer än dem jag själv sätter för mitt liv.. De begränsningar som jag tagit till mig och satt upp som hinder på min väg...  det är dags att släppa dem nu... Ditt och mitt liv kan bli mer och mer magiskt och underbart... men vi måste lyssna och våga känna in det djupaste vackraste vi kan föreställa oss och uppleva i vårt inre... sen behöver vi hålla fast vid den längtan ... ge den näring... och då kommer hela universum att samskapa med oss för att att vi ska uppleva det vi längtar till. Denna tid på året när Gudinnan ger oss så mycket vackert... är en mycket bra tid att tänka och längta efter det allra vackraste liv vi kan tänka och känna ...
Ge lite tid varje dag till din längtan
När du vaknar på morgonen och innan du ska sova på kvällen.. lev dej in i och fokusera på det du djupast längtar efter att uppleva.... och om du plötsligt befinner dig i den mest ljuvliga fantasi... njut av den låt den föra dig vidare in i det du kanske inte ens anade fanns där....  En dag är det inte längre en fantasi utan en verklighet... samt Viktigt!!! Njut även av stunden här och nu!... Ju mer vi njuter och är tacksamma för Allt gott vi redan har...ju mer gott kommer till oss.


Många vårar har jag gått och sjungit på denna text här nedan
som en affirmation... och all blomning i naturen har inspirerat mig.

"My life is blossom in a totally perfection
I am a radiant being filled with light and love 
Shakti Gawain

Du kan använda den med och sätta en egen melodi till...
Ge dig ut på vandring bland blommande träd och och vackra vår och sommarblomster....
Sjung högt och ha tillit till att de du möter säkert bara blir glada av din sång.

Ha En Underbar dag och ett ett magiskt Underbart Liv...Kära Gudinna !

Kram från Anne Solveig


4 kommentarer:

 1. Hej!
  Din fina textaffirmationen gick rätt in i mitt hjärta och jag hittade en melodi direkt!

  Tack!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att höra Ilona... kul att du även hittade en melodi.. ja det är en underbar text att sjunga på...
  Anne

  SvaraRadera
 3. Tack för din kommentar på min blogg! Den värmde!
  Du har själv en härlig blogg som jag gärna återkommer till!
  Har sjungit dessa textrader idag på min promenadväg genom ett fagert landskap!
  Känner mig upplyft!

  Ha det gott! / Ilona

  SvaraRadera
 4. Härligt att höra.. nu ger du mig inspiration att sjunga dem med...ska nog gå ut en tur nu..
  Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig