lördag 10 mars 2012

Green smoothie i Africa

Min sång "A Feeling of Joy" är med i filmen här 
Valya Boutenko har skapat en underbar film om när Victoria och hennes familj är i Afrika och sprider green smoothie till de afrikanska kvinnorna och barnen. Jag tycker det är ett underbart projekt... Tänk så mycket näring de redan har där och enkelt kan odla men säkert inte använder så mycket. Så fint att de får lära sig hur de kan använda det gröna ännu mer. Dessutom har de min musik "A feeling of Joy" i bakgrunden... och det blir jag så glad för... Så underbart att vår sång och musik kan användas i positiva sammanhang. Så titta gärna.. Det är en positiv upplyftande filmsnutt med Afrikanska kvinnor och underbara Afrikanska barn och en liten urgullig elefant!

Ha en skön Lördag.. Kram Anne

4 kommentarer:

 1. Underbara Anne Solveig, filmen och din ljuvliga sång får mitt hjärta att sjunga av Lycksalighet.

  Tack för att du finns.

  Kärlek till dig.

  Kram Inger M

  SvaraRadera
 2. Tack fina Inger för dina bejakande rader ... så roligt att du tittar in här och skriver lite.. det känns gott att du finns med i Gudinnerummet med din upplyftande och ljusa energi...Kram

  SvaraRadera
 3. Åh så fint att se och höra!! Det ger mig varm lycka inombords ...

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig