måndag 16 september 2013

En unik möjlighet att sjunga mantra!

Sjung Mantra!
Jag har precis upptäckt den fina möjligheten att använda ca 15 min om dagen till att sjunga mantrasånger med Miten och Premal under 21 dagar. Det  är helt fritt och började för 7 dagar sen men det går ju utmärkt att hoppa in när som. Jag gjorde det idag och det kändes både avslappnande och upplyftande. Därmed vill jag inspirera dig som vill att prova.

Hur fungerar Mantra.
Vi påverkas tydligt av ljud och musik...Mantra är ljud och ord som skapats för att lyfta sinnet och stilla tankarna, genom att vi upprepar dem om och om igen. Mantran har visat sig ha en klart påvisbar effekt på både sinne och kropp. Genom att fokusera på ljud och ord med en djupare andlig innebörd så tar vi även in de budskapen. Mantrat hjälper oss därmed att stilla sinnet och styra det i en riktning vi vill.


Det som är fint är att Miten och Premal berättar lite omkring varje mantra så du vet vad det är du sjunger. Att sjunga mantra gör att vi stillar sinnet och påminns om dem vi i sanning är....Olika mantra har lite olika fokus men alla syftar till att finna den djupare inre friden inom oss och komma hem till dem vi är...

Klicka här och gå med så kan du bara logga in varje dag sen och ta del av det senaste mantrat.
Samt lyssna gärna på den första gången eller alla de första eftersom de beskriver så fint hur du kan göra och innebörden med mantra... Tack Miten och Premal!!

Kram Anne Solveig och ha en underbar dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig