onsdag 19 november 2008

Tag ett litet steg varje dag

Har tänkt en del på hur lätt det är att ha visioner och mål men hur viktigt det är att ta steg i rätt riktning mot dem också hela tiden. Mycket som jag har fokuserat på i mitt liv är nu verklighet men det finns en hel del mer som jag snart skulle vilja se blev verklighet. Ska försöka avsätta en stund varje dag till det nu... Just nu är det flera kreativa projekt... Skriva klart en bok, göra färdigt ett musikprojekt... Kanske har du med drömmar eller projekt du vill ska bli till verklighet . Tag ett litet steg varje dag i den riktningen. Varje resa börjar ju med de första stegen..
Ha det gott i novembermörkret, passa på att mysa, läsa och tända ljus och kryp ned under en varm filt. Kram Anne

2 kommentarer:

 1. Hej Anne!
  Så du har börjat blogga :)
  Här i götet höstmyser vi, blandat med diverse hem-, kurs- och familjeprojekt. Så sant att varje resa börjar med ett första steg..
  Ses vid jul? många kramar Anna

  SvaraRadera
 2. Vi firar här på annandagen och ni är varmt välkomna att titta förbi om ni är kvar efter jul.. vi kommer ha en del att stå i då vi ska ha Nyårsretreat med fullt med deltagare

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig