tisdag 4 november 2008

SPA-inspirationsdag i Mundekulla

I helgen hade jag flera av mina kära väninnor här. Hade bjudit in till en SPA-träff för att vi tillsammans skulle fundera ut hur Mundekulla Spa Ecologica ska utvecklas. Det blev en jättemysig heldag som inleddes med frukost vid en tänd brasa i vårt mysiga café. Sedan samlades vi i Relaxdelen för en skön avslappningsstund och därefter en liten kvinnocirkel. Fint att få ta del av var alla befinner sig i sina liv just nu och det är sååå Sköönt att prata en i sänder och att de andra verkligen lyssnar. Därefter pratade vi om hur vi ska profilera oss med vårt Spa och alla var överens om att det det ska vara enkla och naturliga produkter. Själv blir jag alltid lite misstänksam när en produkt sägs innehålla naturliga råvaror men sedan är det en lång lista med en massa konstiga namn på ingredienser som man inte har någon aning om. Det vi smörjer in i huden tar ju kroppen in som om vi hade ätit det. ur den synpunkten känns det bättre med en naturlig olja såsom olivolja vilket jag har hört används av många kvinnor i sydliga länder både till huden och håret. Nina nämnde att vi kunde utveckla en kräm där vi skriver något i stil med:

Tag hand om dina rynkor. Denna kräm garanterar att du får behålla dina vackra rynkor...
Vårda dem väl... Det har ju tagit dej åratal att bygga upp dem

Lisette kom med synpunkten:
En tall tänker inte - Är jag snygg i barken. Den bara åldras naturligt..

Efter dessa givande diskussioner som avslutades med att kanske SPA-gästerna till och med kan få blanda till sin egen olja och skära upp sin egen tvål.. så hoppade vi i bubbelbadkaret samt penslade på oss en lermask som Stina tagit med sig och satte oss i bastun och njöt. så här fina blev några av oss.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig