onsdag 8 januari 2014

2014 - A year of Simplicity!

2014 - Vila & Fokusera på det som känns Väsentligt!
Jag kunde inte låta bli att dela de här tankarna och det här videoklippet med er också eftersom jag själv blev så inspirerad och stärkt i mina intentioner av det.. och det stämmer så väl med det jag själv tänkt och känt inför det nya året...  Efter att ha skrivit det förra inlägget så lyssnade jag på Doreen Virtues årliga readings för 2014... Hon säger att 2013 var ett tufft år för många av oss år med en del utmaningar men detta året verkar bli ett mer härligt år ...

Viktigt att vara ärlig med dig själv i år... lyssna till din intuition och följa din sanning!
Släpp taget om Allt som inte är din högsta prioritet i år! Lämna det som distraherar dig eller som inte känns så viktigt.... inte mer slösa tid... Fokusera på det som är viktigast för dej.. det du prioriterar högst nu i år... vare sig det är familjen, kärleken, hälsan eller ett kreativt projekt...

Detox - Rensa på alla plan!
Både när det gäller kroppen och hälsan men även städa upp bland dina saker, ge bort det som inte längre fyller en funktion.... städa upp i ditt sinne.... se tydligt på dina relationer, vilka som verkligen känns rätt och ger dig energi... lyfter dig....  Att rensa ut det som inte känns helt rätt eller som inte längre fyller en funktion kommer ge dej mer enkelhet och glädje i livet...

LITA TILL DIN INTUITON OCH LÅT DEN VÄGLEDA DIG....
Våga följa det som känns rätt ... kanske blir till din nya sysselsättning eller arbete..
När du är successful och lycklig så lyfter du alla runtomkring dig...

GO FOR YOUR DREAM THIS YEAR....

Lyssna gärna själv i lugn och ro...
eftersom Doreen säger så mycket mer än det jag skrivit här.... känn efter om det känns rätt för dig.... Det verkar som att detta är ett viktigt fokus för många i år... men självklart tar du bara till dej det som känns rätt för dig... vi är all olika och befinner oss i olika faser i livet... Här kan du även lyssna till hur Doreen gör en spännande reading för varje månad... vilken jag tyckte mycket om också och blev inspirerad av...
KRAM Anne Solveig


3 kommentarer:

 1. Fina Anne Solveig, du inspirerar mig till denna text. Men som du så fint skriver "känn efter om det känns rätt för dig.... och självklart tar du bara till dej det som känns rätt för dig... vi är alla olika och befinner oss i olika faser i livet... "

  Kärleken den direkta vägen till en Kärleksfull värld.

  Balans, en förutsättning för balanserat skapande.

  Fåglarna använder båda vingarna i balans för att kunna flyga. Vi använder båda armarna och båda sidorna på vår kropp i Balans för att kunna skapa balanserat.
  Allt vi kan med höger hand byter vi och gör med vänster för att sedan varva lite höger och lite vänster, eller båda samtidigt i balans. Precis som när vi promenerar och ben och armar rör sig balanserat utan vår inverkan. Höger ben fram, vänster arm fram. Vänster ben fram, höger arm fram. Kärleken promenerar oss. Vår hjärna arbetar i balans.
  Kroppen är själens och Kärlekens boning. För att Kärleken ska kunna skapa igenom oss inifrån och ut, förutsätter det en balanserad kropp. Kärleken andas oss utan vår inblandning. När vi försöker kontrollera andning och rörelse avstannar det naturliga flödet. Ska vi dansa, dansar vi bäst utan manualer och måsten. Vi känner och låter vår kropp röra sig av sig själva. Kärleken dansar oss. När vi låter Kärleken måla genom oss målar vi som bäst, utan att först bestämma genom kontrollerad tanke vad vi ska måla.
  Likaså är det med tanken. Kärleken tänker oss. När vi kontrollerar tanken avslutas kreativiteten och det naturliga flödet. Kontrollerad tanke fastnar och tänker samma om och om igen, det tar energi från oss. När Kärleken tänker oss är tankarna alltid nya och vår hjärna arbetar balanserat utan ansträngning. Vi kan då släppa tanken helt i tillit och bara vila utan tankar tills Kärleken tänker oss igen.
  Kärleken vilar oss. Vila i Kärleksenergin. Vi känner vad, när och hur vi ska agera och välja i ögonblicket. När vi vänder oss mot något visar vår kropp genom en känsla av sant, en känsla av Kärlek när det är något som är bra för oss. Vilken väg ska vi gå, kan visa sig genom att den väg som är bäst för oss har mer färg och skärpa.
  Kärleken skapar genom oss. Då skapar vi och gör det som ger en känsla av Kärlek, glädje, Lycksalighet inom oss. Vi skapar inifrån och ut. En Kärleksfull värld skapas.
  Att byta tjänster och tillsammans skapa en Kärleks full värld i frihet. Jag gör det som får Kärleken att dansa i mitt bröst. Det jag är unik för att göra och gör med glädje. Jag byter det mot vad någon annan tycker om att göra med lätthet och vi använder alla våra unika förmågor med Kärlekens hjälp till att tillsammans skapa en värld i Kärlek som är till för alla och alltet. Vi blir självgående, fri energi. Moder Jord och Solen låter oss använda dess tillgångar som finns och är till för oss alla att använda med Kärlekens hjälp.
  Den värld vi då skapar överglänser allt annat vi någonsin sett. Kärlekens krafter är enorma och överstiger allt vi tidigare upplevt. Kärleken kan förflytta berg, stjärnor och planeter. Så varför försöka kontrollera allting istället för att låta Kärleken skapa genom oss. Det är värt ett försök och det är dags NU.
  Le och titta varandra i ögonen och vi ser Kärleken i varandra, den vibrerar i oss och runt om kring oss och sprider sig i evigheten.
  Lycka till. Med Kärlek. Kramar Inger

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Tack för mycket fina tankar Inger... som alltid fyllda med ljus och kärlek!

   Jag uppskattar mycket dina rader... och jag tror som du att det är fint att kunna växla lite med höger och vänster sida... så vi får balans...dans är ett sätt som du säger och jag tycker om att låta kroppen röra sig fritt som den vill och dansar en hel del....

   Just nu har jag även införskaffat en rollermouse... som är ett mycket bra sätt att kunna skriva och använda båda händerna på datorn....samt ett armstöd så armarna kan slappna av och vila, mycket bra det med...

   Ja att låta kärleken flöda genom oss i allting visst vill vi leva mer så... du beskriver det så fint..

   Det är jättefint att ta del av dina fina budskap... jag blir lite nyfiken på vem du är och hur din egen resa ser ut i livet.... de flesta av oss har ju en del utmaningar och det är ju genom dem vi växer och utvecklas... Det skulle även vara fint att få lära känna personen Inger med. Hur hon lever i vardagen och hur hon lär och växer mer och mer som människa... men hur du än väljer att dela så är du så varmt välkommen att förgylla Gudinnerummet.

   Varm kram till dej du fina... Anne Solveig

   Radera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig