onsdag 26 augusti 2009

Gudinneskolan börjar 1:a september

Att älska och värdera sig själv
Ja nu närmar det sig ... 1:a september börjar vi... så kul det ska bli... och det är: Att värdera och älska sig själv som är fokuset den första månaden i Gudinneskolan... Så när du har tid kan du gärna sätta dig och skriva ned vad din längtan är på detta område... Hur vill du känna dig ? Hur vill du vara ? Hur vill du vandra omkring i livet ? Om du se dig själv utifrån hur vill du se ut ? samt smygstarta lite genom att redan nu fråga dig själv varje dag - Hur kan jag älska dig mer idag?

Skaffa en vacker skrivbok
När vi vet vad vi vill så är det enklare att nå dit.... och då vet livet med hur det ska hjälpa oss.
Köp gärna in en vacker skrivbok för den kommer du att ha mycket nytta av i Gudinneskolan. Den kan vara med eller utan linjer. Köp även gärna en guldpenna eller annan penna du tycker om. Gillar du att måla och rita bilder så rekommenderar jag en bok utan linjerade sidor. Köp gärna in några guldstjärnor med... eller andra små klistersymboler du gillar... Kanske fick du inga guldstjärnor i skolan men nu kan du ge dem till dig själv i massor !!

Läs mer under Gudinneskola i kategorierna längst ned till höger.

Målningen är gjord av Karin Swanström,
en spännande kvinna som både skriver böcker, målar och leder kurser i frigörande dans. Besök gärna hennes hemsida och se på fler underbara målningar
http://www.karinswanstrom.com/

2 kommentarer:

 1. Jag ser verkligen fram mot kursen! Det ska bli riktigt kul och givande. Hoppas vi är flera som tänkt samma sak.

  Bless

  /Caroline

  SvaraRadera
 2. Tack Caroline
  Det känns kul att höra !
  Det är flera som har sagt nu att de vill vara med. Kanske skulle vara fint att samla ihop alla igen och veta vilka som vill delta så känner vi att vi verkligen är en grupp i Gudinneskolan ...Men då vet jag att du är med...jättekul !

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig