lördag 29 augusti 2009

Gudinneskolan börjar på Tisdag

Vill du förbereda dig så läs under 26 augusti.
Kanske har du mer tid nu i helgen att fundera på vad du vill få ut och hur mycket tid du är beredd att ge till detta.

Skapa utrymme och tid
Självklart är det ju så att ju mer tid du ger till ditt inre växande ju mer får du också ut. Att fokusera på självkärlek kan ge så mycket så det kan vara värt att istället minska ned tid på andra saker i ditt liv. Kanske kan du idag fundera på vilka saker du skulle kunna ta bort för att istället ge dig själv mer tid i Gudinneskolan.

Dagliga morgon och kvällrutiner
Min plan är att vi ger en stund varje morgon och kväll (minst 10 minuter men gärna 20- 30 minuter ) till en Gudinnemeditation som hjälper dig att finna din inre Gudinna och leva med hennes styrka, kärlek och närvaro inom dig. Du kan även att skriva lite i din skrivbok. Förutom det kommer det vara inspirerande och stärkande texter att läsa i bloggen samt lektioner och övningar då och då som enkelt kan läggas in under dagen eller tränas på när vi utövar våra vanliga sysslor. Jag berättar mer snarast... Kram Anne


Vill du veta mer om Gudinneskolan
Läs alla inlägg under Kategor i spalten längst ned till höger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig