onsdag 29 juli 2009

Från min almanacka


"Sharing who I really am with others thrills my heart.
The mystery of me unfolds in new ways every day"

Det här budskapet kändes fint då jag tycker det stämmer mycket med att dela med sig i en blogg. Ju mer jag delar med mig ju mer tydlig blir jag även för mig själv... Tack till er som läser mina tankar.

Imorgon fyller jag år...
Jag ska ge mig själv i present att gå med på sångvandringen här i morgon. Samt att Peter och jag har kommit överens om att jag kan gå en längre kurs som jag gärna vill.. och som jag är tacksam för att kunna göra, skriver mer om det sedan.

Vill du gratulera mig ...
eller ge mig något fint så dela gärna med dig vad du uppskattar med min blogg och vad den ger dig... det inspirerar mig och hjälper mig att skriva mer... (kan man be om det??) Jo det kan man!! Flera av er har redan skrivit eller mailat mig och det uppskattar jag sååå mycket. Tack för det!! Kram Anne

8 kommentarer:

 1. Grattis Anne! Jag tycker om att du är så ärlig med var du befinner dig - så vitt jag kan bedöma! Det är spännande med dina framtidstankar och jag blir förstås nyfiken på vad det är för längre kurs du får i födelsedagspresent.

  Kram
  Adina

  SvaraRadera
 2. Stort GRATTIS på födelsedagen!!

  Ha en riktigt skön och avkopplande dag med hjälp av sångarglädjen :)
  PS. Din blogg uppskattar jag till 100%,den ger mig så mycket egen inspration. Tack för att du vill dela med dig av ditt liv och dina livserfarenheter.DS.
  Kram // Carina

  SvaraRadera
 3. Grattis i förskott, vet ej om jag hinner in på bloggen imorgon så jag säger det redan nu.
  Gillar det du skriver och det inspirerar mig att det finns fler än jag som vill dela med sig av det goda i livet.
  Ha nu en härlig kväll.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. Tack gulliga fina ni... och tack för att ni redan gett mig så mycket genom er fina feedback tidigare ... kram kram Anne

  SvaraRadera
 5. Hej Annne! Hoppas min present och mitt alldeles för långa brev har nått dig! Keep on writing, det är så inspirerande! All din kreativitet , kärlek och kloka tankar!

  Gör en sen en bok av allt du skivit! You are a rich woman!

  Stor kram Erika

  SvaraRadera
 6. Tack kära Erika
  Jag blev så jätteglad för ditt paket och den fina boken och brev kan inte bli för långa... jag ser mycket fram emot att i lugn och ro få läsa ditt brev och få veta mer om hur du har det.. så jag ska spara det till jag kommer till Öland... Tusen tack Anne

  Ps ja idén har slagit mig att man kan göra en bok av vissa av tankarna på bloggen.. tack för det

  SvaraRadera
 7. Hej Anne & ett stort GRATTIS i efterskott! Vad mycket du skrivit sen sist jag besökte din blogg. Alltid lika kul att läsa dina personliga och inspirerande tankar. TACK för att du delar med dig! Låter spännande med Gudinneskola. Kram Iréne

  SvaraRadera
 8. Hej Iréne.. vad kul att du tittar in i mitt Gudinnerum .. Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig