torsdag 16 juli 2009

Besök hos mamma i Mariestad

Idag har jag haft en heldag då jag hälsat på min lilla mamma i Mariestad. Hon bor nu på ett äldreboende och hon blev så glad och rörd när jag kom och jag kände mig också så glad att träffa henne. På fm gick vi genom ängar och hagar ned till ett trevligt fik vid vattnet.
Här är jag uppväxt . Huset kallades Café Näset då det varit café.


Och såhär fin utsikt hade vi på baksidan av huset över Vänern
Mitt föräldrarhem
På em gick jag med henne i rullstolen hela vägen hem till Näset där hon har bott förut och där jag är uppväxt. Det har varit café där innan vi flyttade in och huset ligger så fint högt på en kulle med utsikt över Vänern. Där satt vi i solen på terassen och åt lite kvällmat. Slutligen tog jag med henne till aftonbön i kyrkan som ligger bredvid hennes boende. Det kändes fint då mamma brukade gå i kyrkan. Jag fixade även en gästbok så vi alla kan se vem som har hälsat på och när eftersom mamma glömmer så snabbt. När dagen var slut hade hon glömt nästan allt vi hade gjort men hon blev glad när jag berättade det... Men det gör ingenting .. hon hade en fin dag och det hade jag med.
Rosorna växte och frodades på mammas hus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig