söndag 8 januari 2012

Sunday Spirit Inspiration - Peace Pilgrim

Sunday Service med Peace Pilgrim!
Vad kan vara en bättre "Sunday Service" än att se filmen om Peace Pilgrim. Det vill jag varmt rekommendera er kära Gudinnor. Peace Pilgrim inspirerar oss till att finna den djupaste meningen med vårt liv och sedan vandra den vägen... Det finns även en bok om henne och ett litet häfte som jag tidigare nämnt. Men filmen säger så mycket och är djupt inspirerande. Ha en underbar Söndag.. Vila, njut och inspireras!

Ps filmen är ca en timme lång...och kan ses direkt här i Youtube!

2 kommentarer:

 1. Kära Anne Solveig. Tack för att du inspirerar till denna filmen. Jag läser just nu boken där hon delar med sig av sina erfarenheter. Hon inspirerar till handling. En hjälpande hand, ett leende, ett kärleksfullt ord eller ett inspirerande ord till en medmänniska kan förändra dennes liv, ett ljus tänds. Man sår ett frö som kommer att växa när det är moget för det. Hon har sått många, många, oändligt många frön i kärlek och tillit. Hon var en Naturlig Kvinna i all sin enkelhet. Ett Kärlekens ljus.

  Jag tror att många av dessa frön gror just nu och slår ut i full blom. Dessa blommor sprider just nu frid och kärlek till Alla och Alltet.

  Är du fridfull och har fred inom dig är det fridfullhet och fred du utstrålar och världen blir fridfull i fred och kärlek.

  TACK Peace Pilgrim.

  Så här skriver hon i boken "Peace Pilgrim Her Life and Work in her Own Words"

  This is the way of peace -
  overcome evil with good,
  and falsehood with truth,
  and hatred with Love.
  -Peace Pilgrim

  The key word for our time is practice. We have all the light we need. We just need to put it into practice.
  -Peace Pilgrim

  Prayer:
  Make me an instrument
  through which only
  truth can speak.
  -Peace Pilgrim

  Kärlek och Ljus Inger M

  SvaraRadera
 2. Varmt tack Ingrid för att du skrev ner några så fina rader från Peace pilgrim.. så fint att veta du med inspireras av henne just nu...känns alltid fint att kunna dela sin inspiration med varandra. Kärlek och ljus till dig. Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig