tisdag 10 januari 2012

Mycket fina tankar om den naturliga kvinnan!

Varmt tack för alla visa, kloka och inspirerande tankar om den naturliga kvinnan! jag fick även ett fint mail från Camilla som jag vill dela med mig till er....
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej Anne!!

Läste en stund i din blogg idag och blev så inspirerad! Vad är en naturlig kvinna för mig?? Tänker på det nu och tror att det har med att följa sitt hjärta och intuition att göra.

Och lyssna på de små impulserna från djupet inom oss. Om den rösten säger "åååå ja ta den knall rosa klänningen idag" så gör det oavsett om det "passar" eller inte! Om den rösten säger" gå fram och ge den kvinnan ett stöttande ord eller en kram" så gör det. Om den säger "gå in i denna affär nu" så gör det det finns nog något för dig därinne. Jag tror dock sällan att den djupa inre rösten från själen säger "raka dina ben eller följ klädmodet" så ofta. Det känns mer som en röst från rädslan som talar. En rädsla av att inte få finnas eller passa in och vara med om man inte gör det. Det är ju å andra sidan inget fel med at vilja smälta in och passa in heller , ibland kanske själen vill känna sig i enhet med andra och det går lättare om man följer samma klädkod. Hmmmm, inte lätt att veta!

Men tänk vilken härlig, färgglad,mångsidig och kanske kaotisk värld det skulle bli om vi agerade mer på vår intuition och våra spontana impulser från djupet av själen! vi är ju alla unika med unika uttryck så det är lite konstigt att vi ofta klär oss och inreder våra hus och lever våra liv så per automatik som andra gör. Kanske en överlevnadsinstinkt? vi måste anpassa oss efter gruppen och stammen för att klara oss?? Eller så finns det inte så stort urval på kläder och grejer så att alla kan köpa sig sin egen stil. Vi kanske måste börja tillverka våra egna saker igen för att bli autentiska!

Om man med naturlighet menar "i enhet med naturen" så skulle väl en naturlig kvinna vara väldigt miljömedveten om miljöpåverkan i sina klädval och andra val!

Ellika är en härligt naturlig kvinna för mig med!! Så i sig själv och med sin egen unika klädstil och livsstil som passar hennes själ! hon är också naturnära då hon inte konsumerar så mycket och lever enkelt på ett sätt även om hon reser runt mycket!

Mycket tankar finns det men det får räcka för idag!
Kraaaam Camilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig