torsdag 19 januari 2012

En hyllning till Jerry Hicks

Igår fick jag veta att Jerry Hicks har gått vidare in i ljuset eller in to "the vortex" som han och Esther skulle ha sagt. Det kändes lite ledsamt att inte mer få ta del av hans fina leende och humor i kommande DVD.. . Jag har ju suttit här i vardagsrumssoffan och sett dem på DVD så mycket att de känns som mina vänner. Esther och Jerry visade att det går att ha en lycklig relation och sprida så mycket goda budskap till andra samt även leva ett bra liv och tjäna mycket pengar. Det fanns en lätthet i deras sätt att vara. Förutom de visa kärleksfulla budskap som de förmedlade genom det de kallar "Abrahams teaching" så levde de också själva ett fint liv och inspirerade därmed andra till att det är möjligt...

Så många kända lärare har lyssnat till dem och inspirerats i sina budskap ... de senaste åren har Louise Hay, Wayne Dyer, Neal Donald Walsch och en mängd andra visa lärare, erbjudit sig att hjälpta till att lyfta fram deras budskap och hjälpa till att sprida det.


"In grace, you may choose to relax and allow your gentle transition back into your Non-physical state of pure, positive Energy. Your natural state is that of Foreverness. (Have fun with all of this! You can’t get it wrong, and you’ll never get it done.)" Abraham

Varmt tack Jerry!
Jerry ville vet hur livet fungerar och var den som ställde de djupa frågorna ... kanske var det tack vara hans vilja att verkligen veta på djupet som Abrahams teaching har kommit till oss. Jag vill ge Jerry ett varmt Tack för hans stora support i att lyfta fram dessa visa kärleksfulla budskap... och här kommer lite inspiration från en fin video jag lyssnat nyss på  "Chill out"...

8 kommentarer:

 1. Oj, vad sorgligt.. kände jag nu.. läser ju hans (och Esthers) bok Attraktionslagen nu, tycker också de har ett lättsamt sätt, att vara i världen. De har blivit som vänner för mig, så det känns lite tomt nu helt plötsligt. Hann inte tacka honom! Nu får jag göra det. Tack Jerry!
  Kram

  Ingrid

  SvaraRadera
 2. Ja visst känns det lite trist... jag kommer sakna honom i kommande DVD:filmer... inser nu hur viktig han var.. Kul att du med känner att de känns som vänner...ja jag tackar honom här nu med... och massor med människor från hela världen har skrivit och gett sitt tack på deras hemsida.. det känns fint.. Fint också att Esther fortsätter och ser det som att Jerry är med ändå fast på ett annat sätt.

  SvaraRadera
 3. Det känns så märkligt, tomt på något vis...
  Har inte varit här på så länge Anne och jag har saknat det väldigt mycket. Så tittar jag in nu och läser detta.
  Ja, det känns lite sorgset faktiskt.

  Men, så vill jag ju skriva till dig och tacka för vinsten. Vet ärligt talat inte om jag gjort det för jag har haft så mycket omkring mig den senaste tiden. Du vet, ibland blir det så där väldigt mycket så man får lov att stänga bort en del bitar så att man hinner med att landa och samla kraft de få tillfällen som ges. Då blir det inte tid till bloggen på samma sätt.
  Vill bara att du ska veta hur glad jag blev.

  Nu ska jag sätta mig och jobba en stund igen, och nu fick jag en hel massa härlig energi efter besöket här känner jag. TACK!

  Ha det fint - du är som en varm sol bara så du vet.
  Kram från Mia

  SvaraRadera
 4. Hej fina Mia!

  Jo du har säkert tackat mig ...

  Ja ibland är det viktigt att stänga av alla intryck utifrån inklusive min blogg... det gör du helt rätt i... det behöver jag med ibland .. vi behöver ju tid att lyssna till oss själva med...

  jag har tillit till att du tittar in här när du ska och jag vet att du är bra på att skapa och ta hand om dig ändå¨... men ibland behöver vi ju fylla på hos varandra så jag är glad att du fick ny härlig energi nu.. Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Ja, TACK till alla som inspirerar oss att leva fullt ut och följa vara drömmar. Själv har jag precis skickat ut min dröm i världen! Jag har skrivit om min kurs pa min blogg och hemsida och nu ska jag sända kärlek till de som känner sig kallade att delta.

  Ha TILLIT var det jag : ).

  Tack för dina fina ord - som alltid - Anne!

  Stora kramar, Karina

  SvaraRadera
 6. Härligt Karina.. du har mycket att ge.. vi är ju alla kanaler för den gudomliga källan var och en på sitt sätt och jag tror med att vi alla har vägledare, guider, änglar som väntar på att hjälpa till... Så att hjälpa människor att vara ännu mer kanaler för allt gott som vill igenom det är en stor och mycket fin uppgift.. varmt lycka till!

  SvaraRadera
 7. Tack snälla Anne för dina fina ord. Ja, visst är vi alla kanaler. Det känns så viktigt för mig att förmedla det jag har lärt mig sedan jag började för att hjälpa andra att finna sin egen inre röst och kontakt med guider och änglar. Det ger så stor kraft!!

  Kramar

  SvaraRadera
 8. Dessutom känns du som en mycket ren och kärleksfull kanal med en fin förmåga att förmedla inspirerande, ljusa och upplyftande budskap.
  Kram Anne!

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig