onsdag 25 januari 2012

Keep your promise to yourself!

Att vara sann mot din djupaste längtan.
Vad är det du njuter av att tänka på och ser i dina visioner... Vart är du på väg... var vistas din själ redan? Tar du steg i den riktningen... Varje steg vi tar i riktning mot det vi längtar efter är ett sätt att hålla vårt löfte mot oss själva... att vara sanna mot oss själva. Men när vi tar för många steg in på andra vägar då är det som att vi sviker oss själva. Vi sviker vår innersta kärna... vi sviker den delen inom oss som redan vistas i det nya och njuter av att vara där... Vi sviker den delen av oss som redan tagit sina stapplande steg i rätt riktning och njutit av att känna medvinden och att hon är på väg...När vi sviker oss själva kan vi känna att det är något som är fel.. en del av oss blir sjuka andra trötta eller deprimerade eller utbrända.

Hur var det nu jag ville leva?
Men om vi kommer på oss själva genom att lyssna till våra känslor... då kan vi snabbt komma på rätt spår igen. När det inte känns bra inom oss då är vi troligen på fel väg... antingen tänker vi fel tankar eller går vi i en riktning som inte leder oss dit vi egentligen vill... Då kan vi stanna upp och lyssna igen och igen och känna efter ...hur var det nu egentligen jag ville leva.. vilket håll är det jag vill gå åt.. Vilken tanke kan jag behöva ändra för att känna mig bättre... Hur kan jag ta ett steg i rätt riktning igen? Viktigt är att vi är snälla mot oss själva i den här processen och helt enkelt varsamt vänder huvudet i den riktning vi vill och längtar till. 

Vandra den Ljusa stigen!
Vi är alla ämnade till att få vandra den där ljusa stigen som vi redan känner så väl i vårt hjärta... den där stigen som leder oss precis dit vi djupast innerst inne vill och längtar efter...  där Gudinnan vandrar med oss och håller oss i handen... där vi vandra lugnt i vår egen takt och njuter av vägen  i visshet att vi kommer fram när vi ska... där vi njuter av blommorna och solen och där vi har den där ljusa pirrande varma känslan i hjärtat av att vi är på väg... Äntligen är vi på väg!!!  Vi är på väg på stigen som leder oss Hem. 

Vandra på stigen som leder dig hem!

6 kommentarer:

 1. Himmel så underbart.....

  Vilken fantastisk bild, och det är ju nästan som om du fotat "Känslans väg" - precis som mitt företag heter *ler stort*

  Jag valde att mitt företag skulle heta så eftersom jag bestämde mig för att gå just känslans väg och göra det som fick mitt hjärta att sjunga, att göra det som kändes så rätt.

  Det du skriver om idag är som hämtat ur mitt inre och du sätter ord på det - så bra - så jag blir lycklig.
  Tänk så lätt det är att tappa bort sig själv ibland, även om allt detta du skrivit om känns så givet och så självklart.

  Ops, nu skrev jag nästan ett inlägg själv här...
  Ha en underbar dag du makalöst inspirerande kvinna!
  Kram från Mia

  SvaraRadera
 2. Ja! Hurra för den Ljusa Stigen! Men ibland hjälper det oss att verkligen uppskatta den för att vi har tagit en avstickare som inte kändes lika bra. Jag gillar att testa olika saker och leka lite men samtidigt håller jag just nu ett mycket tydligt fokus på Mina Stora Drömmar och oj, vilken kraft det ger. Gillar denna fas...

  Stora kramar och tack för att du skriver så fint, Karina

  PS: Vilket flöde vi verkar ha kommit in i sedan det nya året. Det bara flyter! Underbart!

  SvaraRadera
 3. Tack fina Mia!
  Vilket underbart namn på ditt företag och så fint du berättar om att du valt att följa känslans väg och göra det som får ditt hjärta att sjunga... ...det inspirerar!!

  Tusen tack Mia.. dina ord värmer och jag blir så glad... Kram Anne

  SvaraRadera
 4. Ja visst kan det vara så Karina... när vi väl varit inne på de där avstickarna så hämtar vi ofta ännu mer inspiration och dedikation att vandra den ljusa stigen eller vår sanna väg.. för då blir det så tydligt vart vi vill..

  Det känns inspirerande att höra att du har ett tydligt fokus på dina drömmar...och den kraft det ger. Ja visst är det ett härligt flöde...kul att du säger det. Kram

  SvaraRadera
 5. Anne Solveig, Tack! Så vackert!

  Första Snödroppen i år kom dagarna innan Januari nymåne, vid stora Eken som jag ger en stor kärleksfull kram varje dag.

  Hon står i knopp, en stolt skönhet i snön.
  Hon väntar.

  Jag kupar mina händer runt om henne varje dag och värmer henne med min kärleks energi när Eken fått sin kram.

  Hon står så vackert och väntar med Tålamod och Tillit, på solen och våren.

  Genom denna lilla snödroppe visar Gudinnan mig att jag ska ha Tålamod och Tillit. Gudinnan vägleder mig efter hand som jag är redo för det.

  Ibland blir jag otålig och vill skynda snabbare fram längs den ljusa stigen.

  Men precis som du så vackert säger Anne Solveig "Gudinnan vandrar med oss och håller oss i handen...där vi vandra lugnt i vår egen takt och njuter av vägen i visshet att vi kommer fram när vi ska...där vi njuter av blommorna och solen och där vi har den där ljusa pirrande varma känslan i hjärtat av att vi är på väg...Äntligen är vi på väg!

  Lilla söta snödroppe, Gudinnan, Tack, Jag Älskar Dig!

  Kärlek och Ljus Inger M

  SvaraRadera
 6. Till Inger!
  Så fint du berättar om snödroppen... samt fint att ta del lite av din egen inre "resa".

  Vi Gudinnor färdas ju alla mot ljuset....och på den färden behöver vi tillit och tålamod som du säger... Vi kommer ju fram men visst vill jag med skynda till ljuset emellanåt... Kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig