söndag 1 januari 2012

Ett Underbart år önskar jag er!

Kära Gudinnor !
Det är dags att under 2012 inse ännu mner vilka underbara Gudinnor vi djupast innerst inne är.... och vilka unika talanger vi alla bär med oss som bara väntar på att få komma till uttryck. Den största gåvan vi kan ge till livet och till andra är att vara oss själva till 100% .. ge av våra gåvor och leva det mest underbara liv vi kan tänka oss... Njuta av livet helt och fullt som det är menat... Då inspirerar vi och ger andra tillåtelse att göra detsamma.

Ju fler kvinnor som är sig själva helt och fullt
....och njuter av att leva och ger ut av sina talanger... ju fler kvinnor kan inspireras av dem... Tro inte på något annat.. tro aldrig på att livet måste vara tungt och besvärligt eller arbetsamt.... Nu är det slut med det.. Ditt liv och mitt liv är menat att levas fullt ut i glädje och kärlek och tillit och njutning ... Samt inte minst varsamhet och kärlek till oss själva när vi inte hela tiden inser det ...men vi är ju på god väg..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig