fredag 28 september 2012

You are a beautiful being of the Universe!

Kära Gudinnor!
Nu vill jag berätta för er om en mycket speciell kvinna som jag känner mig så glad och upplyft av att ha tagit del av i London. Första gången jag hörde talas om Anita, var genom Wayne Dyer. Eftersom jag är en "big fan" av Wayne och älskar hans senaste böcker och filmer så förstod jag att Anita Moorjani måste ha ett mycket djupt och vackert budskap. Speciellt med tanke på att även Wayne hade inspirerats av henne.

Anita Moorjani i St James's church!
Så när vi nu var på I Can Do it- eventet i London, introducerade Wayne, Anita för oss och vi fick lyssna en liten stund till henne... Sen berättade han att Anita skulle prata i St James's church på Måndag kväll... Vilken tur att vi hade bestämt oss för att stanna en extradag!! Det innebar att vi kunde gå och lyssna på Anita!!! Det kändes bara så rätt att göra det... Så efter en lång promenad var vi framme vid den gamla kyrkan som de senaste åren används av "The Alernatives" En ideell grupp som arrangerar föredrag med världskända personer som Deepak Copra, Carolyne Myss m.fl... Men ikväll var det Anita Moorjani!

Vi fick en bra plats ganska långt fram i kyrkan
.... Jag kan inte beskriva allt Anita sa men hennes livsresa som hon delade är att hon gick igenom en mycket svår cancer... till slut var kroppen full med citronstora cancer knölar... lungorna var fyllda med vätska hennes muskler förtvinade så hon satt i rullstol och det var inte mycket kvar av hennes kropp.. Då gick hon in i koma och fördes till en sjukhuset.. Alla trodde att hon nu skulle dö, men i detta tillstånd hade hon en Nära Döden Upplevelse (NDU)som betraktas som unik även av dem som tagit del av många nära döden upplevelser, då hon kunde beskriva så mycket och även dra så många lärdomar av detta och därmed ta med sig ett budskap tillbaka till oss om hur vi kan leva på jorden.. vad som är viktigt... Sen tillfrisknade hon mirakulöst på 5 veckor ...och cancern var helt borta... men Anita visste redan att detta skulle ske för i sin NDU hade hon förstått att genom sitt val att fortsätta att leva så skulle även kroppen bli frisk.

"I was able to look at myself and see myself with fresh eyes, and I saw that I was a beautiful being of the Universe. I saw that just because I existed made me worthy of tender regard rather then judgement. I didn't need to doo anything specific; I deserved to be loved because i existed, nothing more and nothing less.... Anita Moorjani

Anitas enkla men djupa budskap!
Hennes grundbudskap är mycket enkelt. Det är detsamma som många andra har sagt men det går in lite djupare för att hon verkligen har upplevt det och har kommit tillbaka för att berätta...Det utgår från att vi i grunden är andliga varelser och att var och en av oss är fantastisk, unik och såååå värd att älskas... Ja var och en av oss är en del av det gudomliga.. och vi är så mycket älskade att vi inte kan föreställa oss det... och att vi alla är ett...och var och en av oss påverkar helheten... Den kärlek Anita upplevde på andra sidan kan vi helt enkelt inte ens ana ... Efter att ha lyssnat på så många andra talare i London och få mängder av tankar om vilka steg vi behöver ta för att bli lyckliga, framgångsrika m.m. så var det så befriande och skönt att få höra Anitas enkla råd:

Be who you are
Anita upplevde att det var rädsla som skapade hennes sjukdom...rädsla att inte duga.. rädsla för cancer.. rädsla att vara den hon är m.m. När hon fick NDU-upplevelsen upplevde hon att det finns inget att vara rädd för mer...Hennes budskap är mycket...- Var den du är och lev det liv du vill leva säger Anita... Försök inte vara någon annan än den du är och försök inte leva upp till andras förväntningar...Du är här för att vara den unika individ du är och det är din gåva till världen.

Follow your Joy
Följ det som känns glädjefullt, det som ger dig entusiasm, livsglädje m.m. det är det du är här för och när du gör det så är du i din dharma och då sker allt som det ska ... Lev i glädjen i nuet säger Anita... då kommer framtiden med vara glädjefull. Hon uttryckte även att det kan vara begränsande att sätta upp för specifika mål då vi kanske missar annat på vägen då.

Allow
... och sen behöver vi tillåta och välkomna det som kommer i vår väg... kunna ta emot.. vara dem vi är.. ge ut det vi är här för...  och släppa rädslorna... Endast det vi är redo att välkomna kan vi bjuda in i vårt liv.

Ja det fanns mycket mer som hon sa... kanske delar jag det senare.. läser just nu boken och den är sååååå braaaa...vill varmt rekommendera den.. både spännande och fylld av visa, kärleksfulla budskap ... och även om du läst en massa liknande förut så är denna bok speciell och unik.. Anita säger det på ett nytt sätt som kommer från en punkt där hon själv har fått en djup vetskap .... 

Ha en fin helg... Anne Solveig

4 kommentarer:

 1. Låter som skön enkelhet! Självklarhet ... från djupet av en klar själ(v) ... Här ligt <3

  SvaraRadera
 2. Javisst är det Anita.. dessutom bär hon ju samma vackra namn som dej:) Ja jag tror du skulle tycka mycket om boken och troligen kommer den snart på svenska KRAM Anne Solveig

  SvaraRadera
 3. Videon som du har lagt upp med intervjun med Anita M den 4 okt(?) Är så enormt kärleksfull ... jag känner ännu nu en stund efter hur kärlek och healing stömmar genom mig ... TITTA på den ALLA!! Ta in hennes fantastiska och ENKLA budskap!
  För mig blev det också en enorm bekräftelse både på vad jag alltid trott om cancer men även vad min uppfattning om läkning är ...

  TACK Anne för du åkte till London, för att du stannade den där extra dagen och för att du delar med dig!

  K Ä R L E K!!
  Anita

  SvaraRadera
 4. Åhhh Anita.. Varmt tack att du säger det... Ibland kan det ju kännas som att jag lägger ut saker här som bara jag har glädje av och då betyder det mycket att höra att andra också kan se storheten i det som förmedlas... Ja Anita Moorjani förmedlar så mycket kärlek med från sin upplevelse.. blir så glad att du kunde känna det med. VARM KRAM Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig