söndag 15 maj 2011

Vilken underbart fin helg det blev!

Känner en djup tillfredställelse
över den fina helg som vi just nu har haft. Det är alltid lika inspirerande att samverka med Lisette och tillsammans är vi ett fint team som kompletterar varandra och skapar en balans. Denna helg var det ett gäng jättefina kvinnor med... och igår njöt vi av att vara i vår Spa och Relax hela eftermiddagen...bada i vedeldad tunna och sitta på soldäcket i vilstolar och flera stycken hoppade i vår lilla minisjö och badade.. bland annat Anita - en härlig Gudinna som brukar titta in här i Gudinnerummet och som var med nu i helgen.

Jag Älskar Abyhanga
Jag passade på att få en Abyhangabehandling.. Det var helt underbart.. Abyhanga innebär att man masserar med varm olja med mjuka svepande rörelser.. det är helt underbart ljuvligt och efteråt kände jag mig så lugn och avslappnad som jag inte har gjort på länge.

Den Stora Gudinnan var med oss också
och vi hade helt perfekt väder och kunde vara ute mycket också. Precis när kursen var över och alla var på väg hem.. då kom det en rejäl regnskur som varade ganska länge... och därefter såg jag och Hanna en helt underbar regnbåge över hela Mundekulla.. ja t.om en dubbel.

Lisette och jag vill gärna fortsätta att ha dessa kurser
för kvinnors hälsa och välbefinnande. Kanske det blir en hel vecka nästa gång med de första dagarna som en introduktion i Ayurveda och lite så som vi har skapat kurserna hittills...de sista dagarna med lite mer fortsättning med behandlingar, konsultationer och nya teman. Kanske väver vi in en örtdag där man får vandra i naturen och lära sig om ätliga örter.. kanske dyker vi djupare in i kvinnors hälsa och olika aspekter av det samt hur vi kan känna oss unga och vitala även när vi blir äldre... m.m. kanske lägger vi mer fokus på hur viktigt det är med glädje och njutning för hälsan... m.m. Ja vi fick mycket inspiration när vi satte oss ned efter kursen... Tanken var då att man kunde välja att antingen vara med på den första delen eller den andra (om man redan deltagit i den första under tidigare år) eller hela veckan.

Vi kände en djup tacksamhet
...över att få sitta i slutcirkeln och ta del av hur mycket denna helg hade betytt för dem som var med. Bara det gör ju att vi redan får lust att skapa ett nytt tillfälle.. men det får nog ändå vänta lite... och slutligen varmt tack till er som var med... Anita.. Erika.. och kanske är det fler av er från kursen som nu tittar in här i bloggen... varmt välkommen till Gudinnerummet i såna fall.

3 kommentarer:

 1. Tack! ;)
  och tack för en fantastisk helg!! Verkligen vad jag behövde på så många plan. Har gjort en stor resa. Sitter och försöker minnas allt nu och skriva ner det.
  Känns som jag fortfarande har en bit av Mundekulla i mitt hjärta.
  Tack för all inspiration!
  //Jenny

  SvaraRadera
 2. så ville jag bara säga att en vecka låter som en riktigt bra idé. Örtdagen är ju en superidé!

  SvaraRadera
 3. Tack själv Jenny.. det var så fint att träffa dig och ha dej med denna helgen och jag är så glad att du fick ut så mycket. Kul att du gillade våra nya idéer med.. skulle vara roligt att se dej här igen.. varm kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig