söndag 22 maj 2011

Tänk vad mycket vi kan betyda för varanda

Underbart!!!¨Ni skrämde bort Jante!
Ja just nu syns han inte till alls och inte ens när jag tittade på annonsen.. Något stort hände genom att några kvinnor delade så varma, positiva och bejakande tankar här och jag kunde ta till mig dem. ... och jag är sååå tacksam för det... Jag är så glad för att jag skrev ner hur jag kände det för tack vara det kunde jag ju få stöd av er... och på grund av de fina, kärleksfulla och bejakande kommenterna så känner jag även att det är okey att fortsätta att synas och att våga låta mitt ljus lysa liksom jag vill att alla andra ska låta sitt ljus lysa. Jag hopppas innerligt att dessa kommentarer och min resa även kan vara till nytta för er och stärka er att gå ut med det ni har att ge ... för vi har alla så mycket att ge.. och det är dags att synas... det Kvinnliga.. det Gudinneliga.. ska fram nu... och vi behöver hämta kraft och styrka hos varandra och mod att våga och vi systrar behöver varandra i denna process..
Tack.. Anne

Ps. man vet ju inte säkert om Jante är helt borta så är det någon som vill skriva något mer är det ju varmt välkommet .. men nästa gång jag får syn på honom ska jag inte släppa in honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig