onsdag 16 januari 2013

Bli kär i dig själv!



När vi älskar oss själva då strålar vi!
.... och det gör att andra dras till oss... Ju mer vi älskar oss själva djupt och sant ju mer kärlek kommer vi få ta emot... och vi kommer kunna ta emot den för vi vet att vi är värda den... ju mer vi älskar oss själva ju mer kommer kärleken stråla ut till alla runtomkring oss så att de med får ta del av vår kärlek... sann äkta kärlek bjuder alltid på sig själv....den kan inte hållas tillbaka... alla känner av den.. den kan inte gömmas.. och den vill alltid ge vidare i kärlek...

När vi är kärleken i mitten av vårt eget universum ...
....då får alla som finns runtomkring oss ta del av den.... tänk så länge vi har programmerat in andra tankar..  att vi inte är värda att bli älskade.. inte värda kärlek.. inte duger som vi är.... Men kärleken djupt inom oss har alltid vetat sanningen ... så när vi börjar ändra på dessa inprogrammerade tankar och skapar en djup fåra av nya tankebanor då känner hela vårt väsen igen detta och slappnar av och njuter... och den nya tanken blir till en stark flod i vårt inte som sopar rent allt som inte är kärlek.

Anne Solveig



2 kommentarer:

  1. Fina underbara Gudinna Anne Solveig, du skriver så fint "... och den nya tanken blir till en stark flod i vårt inre som sopar rent allt som inte är kärlek".

    En sång av Francine Jarry från skivan "A new Adventure" Med länken nedan kan ni lyssna på ett smakprov och många fler sånger av och med Francine Jarry. Lycka till. Njut av mycket vacker och tänkvärd musik.

    http://www.broadjam.com/artists/songs.php?artistID=23246&mediaID=406331

    Lyrics

    LET THE RIVER FLOW

    VERSE I
    Let the river flow
    Learn by letting go
    Let the river flow
    Be happy as you go
    Let love live in your heart
    Let joy always be there to guide you

    When you look at your life
    Through the eyes of a child
    Abundance is all that awaits you

    VERSE 2
    So let the river flow
    That's all you need to know
    The path of non-resistance
    Is the easiest road you can follow
    With love inside your heart
    Let joy always be there to guide you

    When you look at your life
    Through the eyes of a child
    Abundance is all that awaits you

    So keep looking at life
    Through the eyes of a child
    And abundance will be all around you
    -Francine Jarry

    Kramar Love

    SvaraRadera
  2. Tack fina.. Inger :) ... Bra att du påminner om Francine och hennes fina upplyftande sånger... har en Cd med henne men vill gärna lyssna mer...så härligt med de fina budskap som hon har och som jag kan tänka kommer mycket från Abraham/Hicks.. som jag ju gillar mycket med... varm kram till dig.. du kära ljusspridare. Anne

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig