söndag 7 juni 2009

Söndag och Uppvakningen

Idag har jag och Peter tagit en lång frukost och pratat om vad som är viktigt för oss i livet just nu och hur vi kan driva den här kursgården på ett sätt så att vi samtidigt får tid till oss själva. Vi gick även ner till Villa Solhem och gjorde en gemensam visionskarta för framtiden där, vilket jag tycker känns väldigt bra. Det verkar som vi ska kunna samsas riktigt bra här och att bådas våra drömmar kan få plats och komma till uttryck. Så framtiden känns ljus för Mundekulla och för oss med ochdet kändes fint att stämma av med varandra
Uppvakningen
Jag hittade en så fin dikt .. eller skrift på Amayetas blogg. Den kändes så stark och kanske lite extrastark för att den var på Norska. Jag och Helena cyklade ut en vacker tur i går och fikade i naturen med utsikt över sjön Löften. Där satt vi och gick igenom denna dikt stycke för stycke och delade tankar omkring den. Så underbart att ha en väninna att kunna dela djupa tankar med som finns så nära här i Mundekulla. Vill du läsa "Uppvakningen" eller "Oppvåkningen" så gå in på www.pow-wow-mamman.blogspot.com . Jag kan varmt rekommendera det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig