lördag 13 juni 2009

Artikel om Kvinnofestivalen

EN stor artikel om Kvinnofestivalen i Hemmets Journal!
Dessutom i deras Sommar - Jätte dubbel-nummer !
Nu har det hänt ! Kvinnofestivalen har hamnat mellan Lillbabs och Prinsessan Victoria i Hemmets Journal. Visst är det kul. Dessutom två stora uppslag. Hemmets Journal är ju en sådan där tidning jag alltid har läst hos min farmor och mormor. Undrar om man någon gång när man blir panchis (pensionär)kommer att köpa den själv. Vad tror ni ?
Marita Nilsson ringde mig förra året och frågade om hon fick komma och skriva om Kvinnofestivalen och det fick hon ju gärna. Så därmed var hon med oss under hela Lördagen samt hade även med sig en fotograf. Marita var jättetrevlig och hon uppskattade verkligen festivalen och skrev en mycket fin artikel.

Tankens kraft och Mirakel
Tro det eller ej men så här var det. Jag ledde ett avslappninspass på kvinnofestivalen där deltagarna fick välja att fokusera på något som de ville skulle ske i deras liv. Marita tänkte först att hon var ju där för att skriva men efter en stund kom hon att tänka på att hon skulle vilja vinna en krönikertävling som hon var med i och som en kvällstidning hade utlyst. Så hon tar en liten stund och fokuserar på det och vilar i den glada känslan av att vara en vinnare. Fem minuter efter att avslappningsstunden är slut ringer hennes mobil. Mobiltäckningen är usel men hon förstår så mycket som ett högljutt Grattis ! Hon har vunnit krönikertävlingen ! De kom till och med ut hit och fotade henne!! Det är sådant där som bara händer på Kvinnofestivalen ! Välkommen du med i år !
Läs mer om Kvinnofestivalen http://www.mundekulla.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig