onsdag 17 augusti 2011

Hej kära Gudinnor.. är ni där?

Jag har sprungit in lite snabbt då och då i Gudinnerummet under sommaren för att dela med mig lite ... och jag har haft känslan att det varit samma sak för er. Men nu börjar dagarna bli lite kortare igen och kvällarna längre så det finns tid att sitta inne vid datorn och läsa bloggar m.m. och tid att sitta inne och skriva dem med.

Det är mycket som händer under sommaren
och kanske är det först framåt hösten vi kan se vad vi lärt.. eller fått inspiration till genom de möten och upplevelser vi haft. För mig har det varit 3 höjdpunkter.. Kvinnofestivalen, Gudinneretreaten och nu senast Musikfestivalen... och alla dessa event har gett mig ny inspiration.

Gudinneworkshop på Musikfestivalen
Efter Kvinnofestivalen och den fina workshopen med Talasi, fick jag inspiration att sätta samman min egen Gudinneworkshop.. och på Musikfestivalens sista dag hade jag premiär för den... Kände att jag ville göra på mitt sätt så det blev en mycket lugn och mjuk upplevelse även med tanke på att de flesta är lite trötta framåt Söndagen.. Lugn skön musik.. en meditation med fokus på hjärtat och en längre meditation där de fick möta sin inre Gudinna... samt att de fick dela denna upplevelse med varandra i mindre kvinnocirklar. Avslutning med att vi sjöng och dansade "Dear sister" Det blev en fin stund och jag fick mycket fin feedback av kvinnorna .. även av de som somnade:) Så nu blir det fler Gudinneworshops och nästa Kvinnofestival ska jag ge mig själv en bra tid att dela en längre Gudinneworkshop.

Skriv en kommentar så jag vet att du är här igen...
Det händer mycket annat i mitt liv nu på ett lite djupare plan... som jag tänker att jag ska dela med er... men först vill jag bara känna och veta att ni finns här igen i Gudinnerummet.... Så om allt har lugnat ner sig lite för dig med efter sommaren.. så är du varmt välkommen att skriva en liten kommentar .. kanske berätta något om din sommar eller bara säga hej ... så jag vet att du är där.. då känns det lite enklare att igen dyka lite djupare och dela de där tankarna som bara är till för er här i Gudinnerummet... Så välkommen igen till Gudinnerummet... nu kommer jag troligen vara här lite mer igen... Kram Anne

12 kommentarer:

 1. Kära Anne
  Underbara älskade Gudinna, du förgyller varje dag för mig. Du är som en varm ljuvlig sol. Tack. Kram Inger

  SvaraRadera
 2. Kära Gudinnor,
  Jag ser framemot hösten som möter oss, mot att få rikta uppmärksamheten än mer inåt för att kunna ge utåt. Jag lever långsammare nu, men närmre livet på något sätt. Jag tillåter mig att vara där jag är och vill ge mig tid att vila i var möte. Jag njuter av de människor som finns i min nära omgivning och de som hastigt korsar min väg. Jag tänder ljus och påminner mig om stillheten. Jag längtar efter långa, långsamma höstpromenader. Jag njuter av att gå upp på morgonen och möta moder jord som lämnar mina fötter fuktiga och kalla. Ibland är jag så trött på morgonen att jag bara vill ligga kvar i min varma säng. Då tillåter jag mig att njuta av det. Jag ser framemot denna höst, djup gemenskap, kärlek, tända ljus och mycket värme. Jag ser framemot mer möten här i gudinnerummet med er andra, som en påminnelse om min väg och mitt sannaste jag... ljus och hopp till er alla. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Varmt tack Inger för dina så värmande och underbara rader...

  och Varmt tack Pernilla!
  så fint och inspirerande att ta del av din sensommar och höstinspiration... det lät ju helt underbart.. och gav mig inspiration..

  Välkommen fler Gudinnor att berätta hur ni har det eller bara säga hej igen efter sommaren! kram

  SvaraRadera
 4. Hej Anne,

  Jag har haft en härlig sommarsemester, som "avslutades" med fyra fantastiska dagar på Mundekulla, där jag deltog tillsammans med min dotter i musikfestivalen. Tusen TACK till dig och Peter!!! Jag har upptäckt chanting, och kommer att fortsätta med det, hade aldrig tidigare upplevt en så stark ljusvibration inom mig som när vi satt där och sjöng mantra tillsammans. Din gudinneworkshop gav mig också mycket, jag fick fina presenter av min inre gudinna, som jag känner jag verkligen behöver. Vill gärna veta mer om dina planer kring en längre kvinnoutbildning, så småningom. Kram, Helga

  SvaraRadera
 5. Hej Anne!

  Och hej till Inger och Pernilla. Vad vackert du skriver, Pernilla : ). Jag väntar med spänning på din nya hemsida.

  Min sommar har varit intensiv och varm, fylld av möten och människor, bl a min mamma. Mycket barn... Fint och bra men jag känner mig just nu i ofas med mig själv. Kroppen är trött men hjärnan jobbar för fullt.

  Det händer massor i höst och under det kommande året både för mig och min familj så jag stressar i förberedande syfte... Inte så smart eller effektivt så nu ska jag ta det lugnt och börjar med att i morgon åka upp i bergen och bara vila. Helt själv. Äntligen.

  Jättekul att prata med dig igen, Anne. Jag läser alltid din blogg men har inte haft energi att vara aktiv.

  Varma kramar från ett otroligt varmt Frankrike,

  Karina

  SvaraRadera
 6. Hej Helga!

  Så fint att du var med på Musikfestivalen och tack för att du delar med dig av ljusupplevelsen.. det var flera som fick starka upplevelser i samband med chantingen... så det känns spännande att höra..Kul att höra att Gudinneworkshopen gav dig något fint med.. och att du är intresserad av den längre utbildning jag planerar. Info om den kommer nog under hösten.. kram Anne


  Hej Karina
  det låter som du haft en bra men intensiv sommar.. vad fint att du ger dig tid att vila i bergen... Ja vi behöver nog vila lite själva efter semenstern eftersom den oftast är fylld med möten.. ska själv ge mig iväg lite och göra det har jag tänkt... Ja kul att prata lite här igen... Kram Anne

  SvaraRadera
 7. Hej Anne

  jag är alltid din "fan" ;-) Läser på din blogg då och då...

  Din Gudinne-workskhop var så FIN! Du utstrålade styrka och självklarhet för det mjuka och det inre. Vi slappande av så djupt i det, jag somnade men hann se min Gudinna med en bäbis ;-) Äuhm, vi får se vad livet har på lur.

  Tänkte på det sen, att styrkan behövs som form för det mjuka, hjärtat. Att den manliga energin håller formen för det kvinnliga framfödande, som du talade om. Rent konkret är det kanske så att etervärlden är manlig och den fysiska världen kvinnlig, är det så?

  En nyförlöst kvinna behöver sin mans kärlek omkring sig för att nära sitt barn med kärlek, ro och STÖD.

  Kände mig lite skör efter Gudinne-workshopen, TACK för att du tipsade om "Hemligheten om lyckliga relationer", det gav mig så mycket.

  Idag hade jag tema STYRKA på Nia, styrka och form för det mjuka, för avslappningen och hjärtat. Konsten att känna hur kroppen bär allt det som vi rymmer inom den och inombords.

  Keep on flying Anne, kram från Erika

  SvaraRadera
 8. hej vill bara se om det funkar idag ...

  SvaraRadera
 9. Kära Erika..

  Varmt tack för din fina feedback på min Gudinneworkshop.
  Du var med oss i kvinnocirkeln igår. Jag förmedla det inspirerande du berättade om ditt arbete.. till någon som behövde det och kunde inspireras av det...

  Vad kul att du var med på relationsworkshopen...ja jag tycker den var fin med och de är ett fint par.. Kanske vi är några som går den.. både Tina-Stina Sofi och Anders och Camilla Å var sugna.. tänk om vi kunde bli ett helt gäng.. Kram och lycka till med Nia.. det lät super bra med styrkan och hjärtat.. fly on du med...Kraam

  Ja det är så sant det du beskriver att vår inre mjuka känsliga Gudinna behöver stöd av både vår inre man och män runtomkring.. och jag tror det går hand i hand... när vi har den inre beskyddnade mannen inom oss så kan det spegla sig att han finns i det yttre med...det är spännande...

  Anita
  Åh har du skrivit kanske men det inte kommit fram.. jag tycker det varit lite tyst i sommar.. verkar lite strul med bloggspot.. jag kan själv inte riktigt kommentera på det sätt jag gjorde förut.. kanske jag ska byta till worldpress.. hur som helst detta gick fram och jag lägger alltid ut alla era meddelande.. kram

  SvaraRadera
 10. Tack Anne för att du påminner mig om att ge feedback.

  Jag tar lite för givet att du finns där och skriver och inte alltid tänker på att det är viktigt för dig att få respons från oss som läser.

  Du inspirerar mig massor. Min sommar har varit skön, har varit ledig i 4,5 vecka där det enda jag haft inplanerat har varit en 8 dagars tyst retreat.

  Det har varit skönt och jag behöver öva mig i att vara ledig. Det har jag sällan tillåtit mig förut, men det går mycket bättre nu.

  Värme o ljus till dig
  Lisbeth

  SvaraRadera
 11. jag märkte nu när jag skulle skicka kommentar att det inte gick iväg när jag tryckte på skicka kommentar knappen utan jag behövde gå in och förhandsgranska först, då gick det att skicka.

  lisbeth

  SvaraRadera
 12. Hej Lisbeth.. Jo det är fint att få lite feedback emellanåt... då känner jag att ni finns där och får mer inspiration att skriva... och nu kändes det fint efter sommaren... Vad underbart med 8 dagar i tystnad..

  Ja det är nog något mysko med kommentarerna .. bra att du säger... kram

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig