fredag 29 april 2011

Turn toward the pure essence!

"Turn toward the pure essence that is waiting to be born through you"
Meddelandet var tydligt. Först kom det i facebook... genom en vän där som skrev att hon inte skulle skriva mer i facebook för att hon istället skulle fokusera på att skriva en bok under en längre tid.

Detta väckte något i mig
Facebook har gett mig jättemycket och inte minst nya vänner.. inspiration... glädje...kärlek m.m. Det har stärkt mig på flera sätt.. men det har också varit lätt hänt att tillbringa lite för mycket tid där och läsa vad alla andra säger och svara m.m. och därmed inte få något gjort av alla de kreativa projekt jag känner att jag vill ge ut av ... skriva bok.. sjunga...ge ut Cd.. skapa utbildning... m.m... samt inte minst tid att uppleva de stilla stunderna och närheten jag så väl behöver med mig själv och med Gudinna...

Så när jag läste det min fb-vän skrivit fick jag en djup känsla av att jag med ville släppa fb ett tag och mer fokusera inåt... vila i mig själv.. gå lite djupare.. kanske skriva... sjunga m.m... När jag kom tillbaka till datorn och kollade mailen så hade jag fått ett nyhetsbrev med följande rader

"I write this for me. I write this for the world.
We need your gifts, dearest. Please bring your miracles to life.
Turn away from the email the Facebook the Twitter... the books the distractions.
Turn towards the pure essence that is waiting to be born through you."


Där var det tydligt igen...
tid att lyssna och låta det som vill födas fram genom mig få göra det....

När det gäller Gudinnerummet
...och bloggen här så känns den lite djupare och mer nära att skriva i... och jag känner att ni som läser känns lite som nära vänner eller systrar nu... men kanske jag låter den vila lite mer och skriver mer sällan ... just nu är det ändå ganska tyst i Gudinnerummet så jag vet inte säkert om ni tittar in här... men troligen kommer jag skriva lite ändå här för att jag älskar det.

Det har gett mig så mycket att skriva här
...och ni har stärkt mig så mycket i att det jag skriver kan stärka och inspirera andra... så varmt varmt tack för det... och tack för alla underbara visa och kärleksfulla kommentarer som gett mig så mycket med... Nu känns det som att det finns en bok till som väntar på att få födas fram... och att det är dags att lyssna inåt och låta det som vill komma genom mig få komma nu.

Gudinnan finns kvar här och det hon delat med oss
Allt det som skrivits här finns ju kvar och väntar på att levas av dig och mig.. i alla fall det som har inspirerat oss... och passar in med där vi befinner oss i livet... När jag sätter mig här i Gudinnerummet så kommer jag oftast in i ett flöde där Hon skriver genom mig och jag lär och inspireras lika mycket som er.

En sista hälsning från Gudinnan idag
Tredje gången gillt brukar man ju säga... tog en paus och gick ner på kontoret och hittade en Cd som någon så vänligt skickat till oss... Peter hade lagt den på mitt kontor och nu tog jag upp den och där stod det:
"Kära kära kära älskade... kom och lyssna till ordet i ditt hjärta."
Ja tydligare kan det inte sägas... och jag säger det till er med... all visdom och kärlek finns där inom oss.. så Kära.. kära ..kära.. Älskade.. kom och lyssna till ordet i ditt hjärta.

Ps..om någon har skrivit en kommentar de senaste 4-5 inläggen och inte ser den här så är det något som inte fungerar... maila mig i såna fall så vet jag.. anne@mundekulla.se tycker det varit lite väl tyst här men det kan ju bero att Gudinnan vill att jag ska fokusera på annat en tid... Kram Anne

17 kommentarer:

  1. hej Anne

    lyssna på det du känner. Det lustiga är att jag kännt precis samma, jag har bara varit pyttelite på Fb senaste veckan och funderat på att lägga ner min blogg. Idag tittade jag in på Fb igen och då var det lite kul, men bara ett litet tag...

    För mig handlar det om att djupstudera Nia nu och vi bygger på min kommande hemsida - tillsammans med en jättefin man! (men ingen relation)

    Konsten att lyssna på de djupa kreativa projekten och inte distraheras av för mkt utanför. Men lite utanför kan ge inspiration!

    Lycka till, kramis Erika

    SvaraRadera
  2. Hej, jag var på väg att skriva en kommentar om varför det inte blivit några kommentarer... kanske har fb tagit över funktionen?

    Jag har haft lite självtid/reflektion så det har varit både rörigt och tomt i huvudet...blir inte mycket till kommentar då...för privat. :)

    Uppskattar dock att du ändå uppdaterat, även fast feedbacken var lite låg... :) läser alltid!

    Stor VÅRkram!

    IngridMariaRakel

    SvaraRadera
  3. Erika!
    Kul att du känner likadant.. tycker det låter bra att djupstudera Nia och bygga på dej själv.. det är mycket det som det handlar om känner jag.. att ge sig tid att utvecklas... kul att du med har en hemsida på gång... och lite lagom inspiration tror jag med kan vara bra Kram..

    Ingrid. kul att du gillar bilden vet du att det tog 200 bilder att få fram den:) tror jag ska skriva ett blogginlägg om det senare... det blev komiskt till slut.. behövde en bild till hemsidan så det var ju viktigt med en bra bild och tror det blir denna..
    Kul att veta att du tittar in ändå och läser här.. Kram
    Kram Anne

    SvaraRadera
  4. Ja, det är så viktigt att känna in, vad som är verkligt viktigt. Fb är jättebra, i lagom doser, i af för mig. Men så viktigt att ibland höja sig själv och se var tiden tar vägen. Förlåta sig själv att vissa timmar har "slöats" bort och försöka se det fruktsamma även i det. Kanske har vi omedvetet laddat och tagit sats för att med full glädje och kraft nu göra det vi verkligen ville. För livet är ju växlingar...förändringar... de sista veckorna har jag också tittat på fördömande...ett sorgligt kapitel på sätt och vis...men viktigt att se våra mörka sidor... och inte döma ens fördömandet utan istället försöka se källan till det...och kärleksfullt läka ett barn. Ja så är/var det för mig.
    Kram Karin

    SvaraRadera
  5. ja viktigt att förlåta sig själv för att vissa timmar har gått och kanske har vi ändå haft nytta av dem för det finns ju så mycket inspirerande inlägg ändå i fb.. men allt har sin tid.. och det finns en tid att samla och stärkas och en tid att ge ut och den tiden är inne nu känner jag... Ja så viktigt att inte döma fördömandet utan se det med varsamhet och inse att även det har fyllt en funktion tills vi släpper det.. och var kärleksfull mot sitt inre barn.. som du säger... Allt är mycket gott.. kram till dej och tack.. Karin

    SvaraRadera
  6. Så klokt du, Karin, säger om "slösandet" av fb-tid - Tack för den eftertanken!
    Kram på er alla, för fina djupa kommentarer ... det är verkligen nytt spännande på G ...
    som om vi samlat kraft av varandra under en lång kall vinter och nu knoppas vi för att snart få blomma ut till dem vi verkligen är och vill vara - det känns otroligt hoppfullt tycker jag!!

    För mig har denna blogg varit väldigt inspererande och gett mig oerhört mycket kraft under det senaste året som gått - vissa dagar har det faktiskt kännts som förutsättningen för att orka vidare ... att få läsa något klokt eller för den delen att dela med mig något själv! Det är verkligen ett fint givande och tagande här!!

    Kanske går vi nu in i en annan fas - och det känns helt ok!! Allt blir som det ska vara ... för oss alla!

    Jag önskar dig varmt inkännande av nya verk som står för din dörr, Anne!
    Och ser även fram emot kommande inlägg här även om det blir mer sällan, jag glädjs av att få ta del av dina funderingar och din process!
    Vi hörs!
    Anita

    SvaraRadera
  7. Ja visst är det underbart att vi kan mötas här och ge och få av varandra.. jag lär mig mycket av er med.. för det finns ju oftast fler sidor av myntet... och nu ska vi ut och blomma och njuta i solen.. vad härligt..ja visst har vi samlat kraft av varandra..

    Tack Anita för att du delar att bloggen betytt mycket för dig.. det värmer.

    Ja jag tror att våren och sommaren är en mer utåtriktad och kreativ fas.. så vi får se hur det blir... Varmt tack för dina lyckönskningar och som sagt jag älskar ju Gudinnerummet så jag tittar säkert in här med jämna mellanrum... men funderar på att samla er i verkligheten med..kanske på en Gudinneretreat i sommar på Öland.. kram Anne

    SvaraRadera
  8. Mmmmm låter härligt med Gudinneretreat på Öland, Det ser jag fram emot ... om det blir av och är meningen!!

    Varm SOLkram (kan behövas i vårkylan!)Anita

    SvaraRadera
  9. Kul att du säger det.. ja jag ser fram emot det med...men nu ser jag ju fram emot Ayurvedahelgen.. och att du är med.. kram

    SvaraRadera
  10. Jag har läst din blogg något år eller två, och känt mig inspirerad, peppad, tröstad och lättare till sinnet efter att ha tittat in hos dig. Kommer verkligen sakna att läsa dina inlägg! Samtidigt vill jag säga: Good for you! Så skönt att kunna ta det steget. Att ge sig själv space och tid för att lyssna till ordet i sitt hjärta. Det är något jag själv längtar efter...

    Kram Sylvia

    SvaraRadera
  11. Åh varmt tack Sylvia!
    Jag tror att jag kommer fortsätta att skriva här men kanske inte lika ofta... jag tycker ju om Gudinnerummet jättemycket och er som tittar in här.. så fint att höra att det har gett dig mycket... och vi ses säkert här igen snart...kram

    SvaraRadera
  12. En Gudinneretreat på Öland vore underbart... kram Pernilla

    SvaraRadera
  13. Vad kul du säger Pernilla.. ja det vore så fint att samla er speciellt här från Gudinnerummet.. också... så jag ska börja skriva ner min idé om det snart.. kram Anne

    SvaraRadera
  14. Åhh ja en Gudinneretreat!

    Har märkt att jag kikar in här då och då på GR för att se om kommentarerna förökat sig.. och se, det hade de, hurra. Även om inte inläggen förökar sig så kan ju tankarna från läsare också inspirera...

    Gudinneretreat på Öland - suverän idé!

    Kramm

    Ingrid

    SvaraRadera
  15. Ja det vore så fint att få träffa alla andra kvinnor som är inne här i "rummet". Det känns som en fin gemenskap och så speciellt när man inte har träffats i verkliga livet. kram

    SvaraRadera
  16. INGRID Ja det har du helt rätt i Ingrid.. att tankarna från er kan inspirera.. och vad kul att du med är sugen på Gudinneretreat på Öland.. det är ju inte så långt från Gotland där du väl är om jag har förstått det rätt. Härligt .. kram

    PERNILLA
    ja visst skulle det väl vara fint att träffa alla här... och jättefint om du kom med Pernilla.
    kram Anne

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig