torsdag 15 mars 2012

Vinden viskar ...det nya är på väg!

Kära Systrar!
Jag kommer troligen att skriva lite mer sällan här nu, kanske ca 2 ggr i veckan. Så då vet ni att ni är så välkomna att titta in här med lite lagom mellanrum. När jag delar djupa tankar så känns det just nu finast att känna ett gensvar. Därmed har jag nu en period med lite mer fokus i facebook där det är mycket enklare för alla att ge kommentarer. Samtidigt uppskattar jag mycket att ha den här lite djupare kontakten med er här där jag just kan skriva lite mer... och ja uppskattar så mycket att ni ger er tid att skriva lite här med när det känns rätt.

Livet går vidare efter Retreaten
Det är som att jag kan inte riktigt fortsätta i gamla spår.. som att en del av mig automatiskt går tillbaka till det invanda men en annan del kan inte göra det då den redan befinner sig i mitt nya jag och i det nya livet jag vill leva...Så därmed ska jag ge mig tid i helgen till att dyka lite djupare och känna efter vad som är nästa steg i livet just nu för mig. Det skedde en hel del inom mig märker jag nu efter retreaten... Mycket av det som sker i världen känns inte lika viktigt längre... lite ytligt och tomt.. kikade igenom Tv-programstidningen och till min glädje var det inget jag ville se. Så skönt!! och så mycket mer tid jag har till annat som är mer meningsfullt  då.

Djup Gudinnegemenskap ger mer-längtan
Den djupa och meningsfulla gemenskapen vi hade på retreaten skapade merlängtan... Så vill jag ha det mer i mitt liv... en massa fina Gudinnor och djupa meningsfulla inspirerande samtal och att vila med varandra i nuet. För mig var det som att vila i en ljus Gudinneenergi med er som var med... som om en fin kärleksfull energi fyllde rummen vi befann oss i och vips när ni hade åkt så var den Gudinnemagin borta. Jag inser därmed att vi behöver varandra för att skapa den här fina kvinnliga energin och jag ska finna ut ett sätt att skapa den mer och mer i mitt liv.De här vackra tulpanerna köpte Mona med sig och de stod på vårt bord i cafét den sista helgen.


Jag är på väg in i det nya!
Men jag behöver ge det lite tid och lyssna inåt mer nu och känna vad är djupast viktigt... Hur vill jag leva? Hur vill jag ge? Hur vill jag mina relationer ska kännas? Hur vill jag bo? Hur kan jag se till att leva mer i gemenskap med kvinnor längre perioder... Hur kan jag leva det liv jag djupast längtar efter nu och hur ser det ut? Ja jag har redan lite idéer om det och Gudinnan har gett mig en helg nu att finna ut det ännu mer så det är jag tacksam för. Kanske du med känner att det är läge att ge tid till att fundera på ditt liv denna  helgen...

Sätt dig i en skön fåtölj eller soffa.. med en filt över dig...tänd några ljus ..hämta en kopp med varmt och gott té och ett skrivblock och sitt där och känn efter hur du vill att ditt liv ska kännas och se ut... skriv ner och vill du kan du vid ett senare tillfälle skapa en större visionskarta och även måla ditt nya Liv... eller bara skriva ner i boken kanske med lite vackra färgpennor.. eller guldpennor. 


Ha en mysig helg! alla Gudinnor! Kram Anne Solveig

4 kommentarer:

 1. Tack fina du för inspirationen att skriva ner lite hur jag vill ha det.
  Jag trodde nog energierna levde kvar hos dig på Mundekulla när retreaten var tidsmässigt över ... men retreaten var nog liksom ett sätt att få igång dessa energier i alla oss och jag känner personligen hur det dagligen arbetar vidare ... jag njuter bl a av att känna mig så ovanligt förnöjd med min tillvaro - det är så härligt och skönt att uppleva!!
  Jag tror det är möjligt att upprätthålla energierna oss emellan på ett högre plan och att det nog kan ge en liknande gemenskap och känslan av systerskap och innerlighet, även om vi har fysiska avstånd nu.
  Det var dock mäktigt att känna det så påtagligt och nära när vi var tillsammans på Mundekulla!

  SvaraRadera
 2. Lustigt - jag tänkte när jag gick in här på Gudinnerummet, att nu var det dags för lite färre inlägg här. Intuitionen fungerar bra tydligen ;)

  Jag tittar dock in och läser gamla inlägg ibland, uppmuntrande och inspirerande - när livet känns som det behöver den näringen.. känns skönt att veta att Gudinnerummet finns!:)

  Undrar förresten, om du inte tänkte göra en bok av det här eller liknande material? Har för mig att du sa att en till bok var på väg.. men vilket tema, minns jag inte.. Hade iallafall uppskattat en livs-guide-bok a la Anne:)

  Kramkram!

  SvaraRadera
 3. Vad bra Anita att du fick inspiration att skriva ner hur du vill ha det... Jag tror att det blir enklare för livet och alla goda krafter i universum att hjälpa oss då och inte minst blir det tydligare för oss själva vart vi vill styra skutan:)

  Ja visst dröjer sig lite Gudinneenergi kvar men det är en stor skillnad mot när vi alla var här.. gemensamt skapade vi den här ljuvliga energin som jag njöt av att vara i. Ja jag tror som du att vi kan upprätt hålla energin och just nu känns det som ett fint sätt att göra det på med tacksamhetsgruppen .. tror alla som är med där tonar in till en gemensam energi som gör att det blir enklare att ha fokus på och känna tacksamhet. Men visst kändes det ännu mer tydligt när vi var samlade här med ett gemensamt fokus. varm kram och kul att du tittar in här med och delar lite tankar.

  SvaraRadera
 4. ja din intuition verkar fungera mycket bra Ingrid... kul att höra att du läser äldre inlägg ibland.

  Jo jag har ju funderat på att sätta samman en bok av vissa inlägg.. men det känns som ett stort projekt att gå igenom allt...så jag får väl se när det finns tid... men jättetack för att du säger det.. det inspirerarar

  Kanske känns det just nu enklare att skriva en helt ny bok som säkert innehåller det viktigaste jag skrivit här ... men idén med en bok från Gudinnerummet känns rätt med... Stort tack att du säger det.... och kul att du tittar in här emellanåt och även är med i Tacksamhetsgruppen.. Varm kram

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig