söndag 1 april 2012

Nya steg - och möta våren i Italien!!

Käraste Gudinnor!
Som ni kanske märkt så tar jag det lite lugnt med bloggen nu ett tag... för att ge utrymme för nya steg i livet. Kanske blir det en E-kurs vilket jag ju tänkt sedan länge. Jag märker nu att det kan ge så mycket när vi samlas i ett gemensamt fokus. Vi behöver varandra för att växa... Jag märker själv att det blir enklare och mer inspirerande att ha fokus på t.ex Tacksamhet när vi är fler som delar detta syfte...samt när jag även får ta del av hur det går på de andras resa och hämta daglig inspiration i det... då sker mirakel!

Jag har märkt att jag lägger mycket tid...
...på nätforum bara för att det är kul och inspirerande men att det är dags att börja värdesätta den tiden  med... som jag ju annars kunnat användas till egen kreativitet och kurser som även ger mig en viss ersättning. Men allt kan inte värderas i pengar... att skriva i bloggen har gett mig så mycket mer...det har stärkt och inspirerat mig..  Ja det har varit ett viktigt steg i mitt växande och inte minst har det gett mig så mycket glädje och djup tillfredställelse när jag märkt att det kunnat inspirera och stärka er som läser det.. samt när jag fått ta del av alla era kloka och fina tankar med.

Nu är det dags för nya steg...
...även om jag tänker ha Gudinnerummets blogg kvar och titta in emellanåt... Jag uppskattar så mycket den fina gemenskapen och värmen jag känner med er som tittar in här. De nya stegen är ju dels att utveckla och ge tid till min kreativitet och mitt skapande.... samt att skriva på min nya bok som är på G... utveckla Gudinneretreater.... samt kanske sen en  E-kurs... det får växa fram....

Imorgon reser jag och Peter till Italien!!!
...det ska bli så härligt att komma ut lite igen i världen... samt även att få lite fin tid med varandra...Jag har varit så mycket här i Mundekulla de senaste åren och inte rest alls nästa. Vi ska dessutom till Assisi och ta del av St: Franciskus och Klara... så det blir en andligt inspirerande resa med som jag ser mycket fram emot.. har alltid haft en så fin känsla för Franciskus.... Det ska bli så härligt att även få möta våren lite tidigare och få lite härlig Italien-känsla... Ha det så gott Alla fina systrar..

Varm kram Anne Solveig


Kanske blommar träden såhär vackert nu i Italien..

3 kommentarer:

 1. Gudinnebloggen är och har verkligen varit närande, gott att höra att det även ger dig - som själv ger så mycket här!!

  Spännande att höra att du har mycket på gång, ser jag fram emot. Jag tror du bär mycket inom dig och kanske är det dags/moget för omgivningen att ta emot nu snart ... :)

  Ljuvligt att ni ska resa tillsammans till Italien, Peter och du, och möta våååren - lova mig att ni fokusera mycket på KÄR LEKen! ;)

  Kram du kära fina/Anita

  SvaraRadera
 2. Hej .. Jag fick reda på din sida av en slump kan man säga .. Träffade Malin i norregård när vi var på skidsemester i trysil.. Vi hade aldrig träffats innan bara bloggat...vi träffades över en fika hade massor att prata om .. Hon tipsade om din blogg å bok .. Jag blev nyfiken .. Så nu kikar jag in .. Jag har endel av dina tankar inom mig ...letar efter välmående å harmoni i livet ..just nu sjukskriven pga.. Utbrändhet .. Jobbar som förskollärare .. Ett steg fram å två bak .. Det går sakta .. Jag har varit här en gång förut så jag har endel redskap i baget. .. Letar efter lyckan ! Känner att det fattas något i livet .. Är inte nöjd . Tros allt i familjen är bra .. Vill mera med mitt liv .. Kanske kan jag lite tips från din blogg å dina tankar. .. Blev även tipsad om din bok .. Den verkar intressant. .. Jag kikar vidare. .. Kram Jeanette. Kallebodalantliv

  SvaraRadera
 3. Till Anita!
  Tack fina du.. Jo vi hade en mycket fin och kärleksfylld semester och inspirationsresa... Assisi är verkligen underbart och träden blommade och det var vår... ja jag känner mig mycket nöjd och påfylld av resan..varm kram Anne

  Till Jeanette
  Vad roligt att du hittade in till mig.. Ja Malin berättade att ni hade haft ett fint möte. Det låter som att det är något annat du skulle vilja göra i ditt liv... Men ibland kan det ta lite tid att växa fram... så lyssna till hjärtat och ge dig mer och mer tid till det som känns glädjefullt... så kommer det säkert ge sig... följ dina impulser och de leder dig vidare.

  Ja en kvinnocirkel kan också ge så mycket. Malin och jag är ju med i samma kvinnocirkel och vi peppar och stöttar varandra och skrattar och gråter och det är både helande och inspirerande och stärkande Välkommen till Gudinnerummet igen. Kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig